Wysłany: 2010-06-06, 10:06 Czy to będzie dobre na prezent ?
Cześć :)
Mam nadzieję drogie Panie, że mi pomożecie ;]
Otóż mam zamiar kupić dziewczynie, z którą kręcę prezent na urodziny. Wiem, że lubi spódniczki jednak nie lubi zbyt krótkich. Chciałbym iść na przekór i jej właśnie kupić krótszą, by miała dla siebie tam jakąś jedną ;]
Kolor czarny, albo biały i nie wiem, który lepszy ;/
Myślałem, żeby jej do tego dokupić jakieś rajstopy ? Ale jaki kolor ? Biały np do czarnej czy biały do białej spódniczki ? Jakoś chciałbym jej kupić białe jak już. Ale czy to się będzie kupy trzymało ?
mi osobiście się spódniczka ta nie podoba. białe rajstopy? nigdy w życiu bym nie założyła białych rajstop. każdy jednak ma inny gust i jej akurat może się Twój prezent spodoba.
_________________ Życie jest za krótkie by codziennie rano budzić się z pretensjami do całego świata.
Dziuniu. Nigdy w życiu nie chciałabym dostać od chłopaka ciuchów. I gdybym dostała taką mini to pomyślałbym.. No, zresztą nieważne. Nie wspomne o tym, że sama spódniczka średnio mi się podoba.
Każdy ma inny gust. Nie znam Twojej koleżanki. Ale na Twoim miejscu pomyślałabym o czymś innym.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Wiesz,mówisz że ona nie lubi krótkich spódniczek. Więc prezent chyba nie trafiony? Bo po co dawać prezenty na przekór komuś? Przecież urodziny mają być miłe :) lepiej kup jej coś co ona lubi,jakieś perfumy,kosmetyk.Albo może ma jakieś hobby?
Oo właśnie, przecież ona ma hobby, więc można jej coś w związku z tym kupić, a skoro twierdzicie, że to będzie nietrafiony prezent to odpuszczę sobie :)
A tak się zastanawiam właśnie, co takiego te białe rajstopy mają, że ich nie lubicie ? Kojarzą Wam się z małymi dziewczynkami ;] ?
spódniczka to raczej nie jest dobry pomysł
ta akurat wydaje mi się bardzo krótka i do tego ten pasek...
jak wspomniała madeinchina, kup perfumy i do tego jakiś ładny kwiatek
Tak białe kojarzą mi się z małymi dziewczynkami i ogólnie nie są za fajne (to jest moje zdanie)
_________________ Gdy wiesz że twój czas jest zamknięty w dłoni
Może wtedy zaczniesz wierzyć
Że życie tam na dole to tylko dziwna iluzja
Ja na Twoim miejscu kupiłabym coś z biżuterii. Większość dziewczyn ją lubi, nie będzie problemu z rozmiarem. Jeżeli kupisz coś delikatnego to powinno się spodobać.
Tominosi napisał/a:
Wiem, że lubi spódniczki jednak nie lubi zbyt krótkich.
Więc dla kogo ten prezent dla niej czy może dla Ciebie? ;p
Jak dla mnie spódniczka jest strasznie brzydka, nigdy bym czegoś takiego nie złożyła no i dziwnie bym się czuła dostając od chłopaka rajstopy XD
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Moim zdaniem, ten prezent byłby zdecydowanie nietrafiony. Przecież sam napisałeś, że nie lubi krótkich spódniczek, a ta jest naprawdę krótka... Więc po co to? Tak jak już ktoś wyżej tutaj napisał, to ma być prezent dla Ciebie (żebyś sobie popatrzył :P), czy dla niej? Poza tym myślę, że ciuchy nie są dobrym prezentem, tym bardziej od chłopaka dla dziewczyny, no chyba, że dziewczyna wskaże Ci jakąś rzecz i da do zrozumienia, że chciałaby ją od Ciebie dostać Kup lepiej wspomniane wcześniej perfumy, może jakiś kosmetyk, bądź biżuterię.
[ Dodano: 2010-06-06, 13:40 ]
A.. białe rajstopy są tragiczne :P Bardzo kojarzą mi się z małymi dziewczynkami. Ale to kwestia gustu.
paskudztwo. chyba bym chłopaka wyśmiała, gdyby mi taką kupił...
nie kupuj jej ciuchów. niekoniecznie możesz trafić w jej gust. rozejrzyj się lepiej za jakąś biżuterią.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Ok, ok :)
A co z biżuterii polecacie ? W sumie wolałbym biżuterie niż kosmetyk jakiś czy perfum, ale nie odbierze tego dziwnie, że np chcę ją na biżuterie zbajerować ? Albo jej kupić coś co jest związane z jej hobby ?
z tą biżuteria to dobry pomysł może jakiś łańcuszek srebrny taki drobny
nie sądzę żeby odebrała to dziwnie już szybciej zle odebrałaby to gdybyś jej kupił taką spódniczkę
a jakie ma hobby jeśli możemy wiedzieć? może ci jakoś pomożemy
_________________ Gdy wiesz że twój czas jest zamknięty w dłoni
Może wtedy zaczniesz wierzyć
Że życie tam na dole to tylko dziwna iluzja
Z hobby to ja już sam sobie dam radę :) Ale dzięki ;]
Zastanawia mnie ta biżuteria... Co byście proponowały ? Jeśli nic nie kupię z biżuterii wtedy kupię coś związanego z hobby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum