Zdarzają sietakie sytuacje, że zemścić sie warto. No ale nie zawsze. Ogólnie to nie jest pozytywne zjawisko. Ale nawet zemsta sie przydaje. Czasami sie inaczej nie da.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Dlatego czasami warto śie zastanowić nad sobą i nad innymiosobami bo potem może być za puzno żeby naprawić błędy które tródno naprawić lepiej iść do drugiej osoby po wsparcie i zwierzyć sie to dobrze robi
Cytat:
Trzeba pogodzić się z losem i iść do przodu dalej.
Gówno prawda, tacy ludzie zawsze przegrywają życie.
Nie sądzę.
Nie lubię się mścić. To nie w moim stylu.
Mogę być niemiła i ironiczna, gdy ktoś mnie wkurzy tak porządnie.
Ale jeśli ktoś mi zrobi świństwo, to nic nie robię. To nie mój problem, ja mam czyste sumienie.
_________________ pal to i trzymaj w płucach, nie puszczaj nim wszystko znów nie będzie wporzo!
Może wyjaśnisz tę zabawną formułkę, którą właśnie napisałeś?
Już wyjaśniam o Panie, chodzi o to że Ci ludzi którzy godzą się z "losem" i nie próbują go zmienić nigdy nie wyjdą na swoje co oczywiście prowadzi do tego że nie spełnią niczego co chcieliby spełnić w swoim życiu.
Już wyjaśniam o Panie, chodzi o to że Ci ludzi którzy godzą się z "losem" i nie próbują go zmienić nigdy nie wyjdą na swoje co oczywiście prowadzi do tego że nie spełnią niczego co chcieliby spełnić w swoim życiu.
Dlaczego niby nigdy nie wyjdą na swoje? Moim zdaniem miotanie się i plucie na cały świat, walka ze wszystkim dookoła jest bardzo niedojrzałą postawą, której rezultatem jest najczęściej zderzenie z murem rzeczywistości, potem przychodzi refleksja i człowiek staje się rozważny, nie atakuje wściekle każdej przeszkody, która stanie mu na drodze.
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Proste.
Dlatego ,że drogi poem sometimes, świat jest okrutny i wątpie,aby taka osoba potrafiła postawić na swoim.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum