ktos zabije Ci siostre, Ty zabijesz jego i juz sie nie odegra ;]
_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
Jak byłam młodsza to nie przepusciłam nikomu kto mi podpadł. Może nie wymyślałam jakiś podstępnych planów, ale pokonywałam (albo i nie) tą samą 'bronią', zemsta być musiała.
Teraz uważam to za głupotę i stratę czasu. Chociaż szczerze mówiąc to nie wiem jakbym postąpiła jakby ktoś skrzywdził kogoś z najbliższych mi osób.
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
Zemsta zazwyczaj zawsze ma gorzki smak. Jestem raczej zwolennikiem metody którą dobrze opisuje stare chińskie przysłowie: "Chcesz zemścić się na wrogu? Usiądź w jego progu i poczekaj aż go wyniosą."
tak, zemsta jest dobra, ale nie taka zwykła pospolita, że ktoś cię pobił, to i ty zgotujesz tej osobie to samo. Jak dla mnie lepsza jest opcja wyrafinowanej, przemyślanej zemsty, niekoniecznie zadającej ból fizyczny. Nie oszukujmy się, ale honor jeszcze istnieje w słowniku wielu osób i nie dajmy też tak sobą pomiatać, bo ktoś uzna nas za szmatę i będzie wycierał nami podłogę
Jak dla mnie lepsza jest opcja wyrafinowanej, przemyślanej zemsty, niekoniecznie zadającej ból fizyczny
A co w niej jest lepszego, poza tym, że musisz bardziej wytężyć mózg?
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum