Czasami chciałabym żyć podczas II WŚ. Nawet wczoraj rozmawiałam o tym z mamą, chciałabym działać w ruchu oporu, chciałabym nocą malować polskie symbole na murach, umrzeć jak bohaterowie z Kamieni na szaniec. Oczywiście to tylko gdybanie, nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc nie wiem, jak naprawdę bym się zachowała, czy miałabym tyle odwagi - mam nadzieję, że tak .
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
podobnie jak Missy, czasami też myślę sobie, jak to by było gdybym urodziła się we Francji. i to nawet w podobnym okresie wieku. ogólnie jestem teraz zafascynowana tym krajem, więc nie mogę się sobie dziwić.
dobrze się czuję we własnej skurze ale czasami tak dla śmiechu wyobrażam siebie jako bogatą damę z tytułem szlacheckim itp. zresztą niekiedy się nawet tak zachowuję
Chciałbym być postacią z Anime, a najlepiej z DB!
Tam wszystko zawsze kończy się dobrze xD
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Imię: Iza
Wysłany: 2010-03-26, 11:37
Ja nigdy nie chciałabym być kimś innym. Moją wartością jest to, że jestem sobą. Nikogo nie gram, nie udaję, nie zmieniam się dla nikogo. Urodziliśmy się tacy jacy jesteśmy, i nie ma sensu myśleć, że chcemy być kimś innym np: człowiek kot( za pewne znacie).
_________________ "Nikt nie stoi wszyscy dobrze się bawią, a może właśnie teraz na pewno ktoś umiera i w czyiś ramionach wylewa łzy. Może on, może ona. Najważniejsze, ze nie Ty.
Kiedyś na pewno chciałam być kimś innym. Z wiekiem mi przeszło ;P i jestem zadowolona z tego kim jestem. Jedyne co bym zmieniła to może kraj w jakim się urodziłam. Wolałabym mieszkać gdzieś na południu, może Francji...
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Ja nie chciałbym być kimś innym. Jest mi w sumie dobrze. Chociaż wiadomo są marzenia, zawsze chciałem być w dzieciństwie Sayanem. Ale niestety realny świat pozwala tylko na dziecinne marzenia.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Wolę siebie tu i teraz, z tymi samymi ludźmi, którzy mnie otaczają, z takimi samymi wartościami. Mniej więcej wiem jaki jest ten świat i jak w nim żyć, nie chciałabym się uczyć tego na nowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum