Nie.Pasuje mi to,kim jestem.
Zadowolona jestem z płci,wyglądu,charakteru.
Jestem jaka jestem i nie ma potrzeby mnie zmieniać.
Urodziłam się jako kolejny grzesznik,ale zarazem człowiek dążący w życiu do czegoś.
Myślę,że taka postawa procentuje na przyszłość.
_________________ "Nasze życie jest takie, jakim uczyniły je nasze myśli".
Marek Aureliusz
Podoba mi się tak jak jest, ale od zawsze marzyłem od przeniesieni się do świata fantasy
(marzonka) podczas czasów w których by się coś działo ( tj. Eragon. Władca Pierścieni. Opowieści z Narnii itd. )
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
Dobrze jest jak jest. Znajdzie sie kilka szczegolow i we mnie i w czasach w ktorych zyjemy ktore nie do konca mi pasuja ale tak jak napisalam sa to szczegoly. Nie chcialabym niczego zmieniac.
Ja myślę że każdy powinien być kim jest i walczyć ze swoimi słabościami, wadami :) Wygląd również można zmieniać - fryzurę, figurę. Nikt kto jest jest np. wredny nie musi takim zostać, ani nikt kto jest otyły nie musi takim zostać.
Jedynymi wyjątkami, którym nie dziwiłbym się gdyby chciały być kimś innym są ludzie bardzo chorzy/niepełnosprawni.
Fajnie było by choć na chwilę zmienić się w kogoś innego,ale napewno nie w jakiś odległych czasach.Może przenieść sie do 80tych bo chciałbym zobaczyć jak tam się ludzią żyło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum