Wysłany: 2010-07-17, 00:28
Jest to uczucie pomiędzy ludźmi, dla siebie stworzonymi, którzy uszczęśliwiają się nawzajem. Kiedy mogą razem usiąść i nie odczuwać lęku przed milczeniem, miłość jest też przyjaźnią... miłość, taka prawdziwa jest tylko jedna.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Miłosć jest chyba sensem naszej egzystencji. ŻYcie bez miłośi jets niczym. Miłosć może objawiać się jako miłosc przyjaźni, miłosc kochanków, miłosc do jakeigoś boga do dziecka do chorych, do samego siebie :D. Ale jesli chodzi o miłość do drugiej połówki to jest to chyba najpiękniejsza miłosć, oddanie drugiej osobie samego siebie. To jest to.
_________________ "[...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka."
Miłość? Dla mnie świetnym przykładem prawdziwej miłości jest film 'Szkoła uczuć'. Trzeba obejrzec by tak na prawdę to zrozumieć. Co prawda jest to film o śmierci, ale też o miłości aż do śmierci.
\\b) Odnośniki do zewnętrznych stron mogą umieszczać jedynie osoby mające na swoim koncie minimum 75 sensownych postów. Na przyszłość czytaj regulamin.
miłość? moim sensem życia - są wazne również inne wartości, jednak mimo wszystko miłość jest dla mnie wszystkim. tym bardziej, że już od długiego czasu mam kogo kochać.
_________________ obudzimy się wtuleni w południe lata, na końcu świata, na wielkiej łące (;
Dla mnie miłość jest najsilniejszym uczuciem jakie można mieć.Jest to najlepsza rzecz jaka może spodkać człowieka jeśli jest odwzajemniana, a jesli nie może stac sie również udręką.Jest sensem istnienia, bo rak naprawdę wsystko co robimy, robimy żeby być szanowanym, podziwianym no i kochanym
[ Dodano: 2010-08-28, 22:32 ]
Dla mnie miłość jest najsilniejszym uczuciem jakie można mieć.Jest to najlepsza rzecz jaka może spodkać człowieka jeśli jest odwzajemniana, a jesli nie może stac sie również udręką.Jest sensem istnienia, bo rak naprawdę wszystko co robimy, robimy żeby być szanowanym, podziwianym no i kochanym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum