Rozmawiałem z nią szczerze, powiedziała mi,ze nie pisze ze mną z litości ale mnie lubi. Ale z moich starań nic nie będzie bo ona już ma chłopaka a nie spodziewała się, ze się w niej zakochałem
Ja mam problem tego typu że :
Mam w klasie super dziewczyne poznalem ja blizej i poprostu sie w niej zakochalem lubimy sie (ale jestesmy tylko dobrymi przyjaciolmi) itp ,ale ona sobie znalazla chlopaka a to moj dobry kolega. Ona bardzo mi sie podoba szaleje za nia i niewiem zabardzo ci zrobic zeby dac jej do zrozumienia ze ja kocham. Jakby mogl mi ktos poradzic co mam zrobic to bylbym bardzo wdzieczny. POZDRO dla wszystkich :D
Poćwicz cyniczny uśmiech. Będzie ci potrzebny podczas najbliższego spotkania z kolegą. O ile, uda ci się dziewczynę odbić oczywiście.
P.S. I zapomniałbym dodać. Pamiętaj gardzie.
_________________ Jeżeli twoja głowa jest dla ciebie przyczyną grzechu, obetnij ją sobie i wyrzuć, bowiem lepiej wejść bezgłowym do królestwa Niebieskiego niż z głową tkwić wśród ognia piekielnego.
No to daj se spokój jak napisała ci że pisze z tobą z litości bo szkoda twojego cennego czasu na nią gdzie mógłbyś poświęcić go jakiejś innej fajniejszej laseczce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum