Ojj słyszałem wiele razy, nie mniej dziękuje:*... Jedna dziewczyna to już przegieła z moimi oczami - popatrzyłem jej w oczka, a ta mnie zaczeła całować, potem powiedziała "Twoim oczą nie sposób się oprzeć"... hehe, cieszę się z nich, lecz inna część mojej twarzy to "rekomensuje" bo nawet nie chce o tym myśleć
dadexix napisał/a:
cieszę się z nich, lecz inna część mojej twarzy to "rekomensuje" bo nawet nie chce o tym myśleć
Jakoś chyba nie dotarł do mnie sens wypowiedzi...
Dadi lubiał kiedyś się bić, baa trudził się w walkach ulicznych - tkz. "walki w dzikim kręgu", zakłady kto wygra itd, aż ktoś się podda lub jest nie zdatny do walki, został po tym lekki ubytek między jedną jedyną a dwójką która jest obok...:/
Dadi lubiał kiedyś się bić, baa trudził się w walkach ulicznych - tkz. "walki w dzikim kręgu", zakłady kto wygra itd, aż ktoś się podda lub jest nie zdatny do walki, został po tym lekki ubytek między jedną jedyną a dwójką która jest obok...:/
Ajć. Ale wiesz, nie widać tego:)
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Wysłany: 2008-12-07, 17:10
hah, a ja mam pół sztucznego zęba;PP
W 3 klasie podstawówki porządnie wyrżnęłam na płytki i pól jedynki zostało na ziemi;p.
Dorobili mi z jakiejś masy. Nawet śladu nie ma:).
hah, a ja mam pół sztucznego zęba;PP
W 3 klasie podstawówki porządnie wyrżnęłam na płytki i pól jedynki zostało na ziemi;p.
Dorobili mi z jakiejś masy. Nawet śladu nie ma:).
rozumiem, musze zrobic to samo, tylko mam taki oto problem że umawiam się z dentystą i przypominam sobie o tym po fakcie...;/ a teraz ciężko mi się umówić bo dwa razy nie poszedłem, straciła czas i to tak głupio..
Wysłany: 2008-12-07, 17:24
Cytat:
A boli się czasem ten ząb?
Nie, nie boli;). Bolało gdy mi go dorabiała, w sumie nie wiem dlaczego, ale tak było.
Jakiś rok temu miałam z nim problem, bo był strasznie wrażliwy na ciepło i zimno. Ale jakoś samo przeszło:).
dadexix napisał/a:
a teraz ciężko mi się umówić bo dwa razy nie poszedłem, straciła czas i to tak głupio..
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum