Witam :P
Mam do was pytanie
ale najpierw opowiem kilka rzeczy
Ostatnio poznałem bliżej pewną dziewczynę z swojej szkoły.
Znałem ją wcześniej ale z widzenia i nk
Ogólnie to zawsze jak mi się dziewczyna spodoba to zagadam
Widać że mnie polubiła bo i zawsze z daleka się cześć drze i wogóle zaczepia
Kiedyś siedzieliśmy na ławce z jej koleżankami ja opowiadałem różne tam historyjki a ona skubała mi włosy na przed ramieniu hehehe dziwne co nie ??? :P <lol2> mówiłem zeby przestała ale ona dalej swoje :P
Gdy chce z nią pogadać na gg czy coś to zazwyczaj zaraz ide :P
komentarze na nk zostawia do każdej fotki ale nie tam jakieś tęskliwe tylko jak dla kolegi :P
no i jest jeden problem niedawno zerwała ze swoim chłopakiem widać ze była przybita
może dla tego nie chce gadać albo coś
Noo
Zatroszcz się o nią, pociesz, pogadaj, rozwesel
Często, jeśli dziewczyna ma zły humor a chłopakowi uda się ją pocieszyć, chłopak zdobywa punkty Widać, że Cię lubi, więc startuj
To się gdzieś spotkajcie. Wyrwij ją na mały spacer na pewno dobrze jej zrobi Pogadajcie, ale jak zobaczysz, ze nie ma ochoty na rozmowy to po prostu sobie "pomliczcie". Takie milczenie też jest czasem dobre, czujesz bliskość drugiej osoby, a wcale nie musisz tyle mówić, bo to się wydaje takie "normlane". Ale nie bądź nachalny!!! Powodzenia
_________________ W życiu wszytko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. ["Zmierzch"]
A czemu nie,sznase jakies masz napewno ale nie naciska bo jak teraz zerwałą z chłopakiem to może się do Ciebie też zniechęcić jak będziesz nachalny najlepiej niech bedzie jak do tej pory (ale tylko narazie ) pocieszaj ją bądź przy niej zobaczysz powinna to docenić a wtedy działaj
Mimo tego dalej możesz być jej bardzo dobrym przyjacielem - pocieszycielem. To tylko kwestia czasu aż Cię doceni i będzie Twoja :P Szczególnie, że jej związek z tamtym chłopakiem zapewne jest już osłabiony po tych zawirowaniach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum