Witam all;)
Mam na imie Dawid. Mieszkam w Opolu. Chodze do 1kl. technikum;D
Lubie sport, szczególnie rower i piłka nożna (tylko Liverpool!!!). Jestem samotnym, ale szczęśliwym człowiekiem;), otwarty na nowe kontakty oczywiście;D Jakby co zapraszam na NK:mój profil na NK Jak ktoś chetny, to pisać.
Pozdrawiam;););P
_________________ W każdym razie tam, gdzie my idziemy teraz, dokąd wleką nas ślepe siły społeczne, to jest ku ostatecznej mechanizacji i zbaranieniu — nie ma przed nami nic.
opole?;) fajnie;)
a skąd dokładnie?
ja gosławice (nie myśl od razu że rolnik jestem, bo taka opinia tej wspaniałej dzielnicyxDDD)
i chodze do elektryka jakby co;P
nie powiem ci skąd to tajemnica jeszcze ktoś z forum do mnie przyjedzie do domu i mnie zabije a tego nikt z was by tutaj nie chciał napewno.
_________________ W każdym razie tam, gdzie my idziemy teraz, dokąd wleką nas ślepe siły społeczne, to jest ku ostatecznej mechanizacji i zbaranieniu — nie ma przed nami nic.
_________________ Whispering tunes in the wind
all hopes are gone with the night
when the old man will never come back
remember his words and his songs
And we see the raven's flying in the distance
but no wizard's singing his song
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum