Wysłany: 2010-01-13, 17:24 Debiut, prowizorka, pierwszy tekst.
Witam, załozyłem ten temat bo zaczynam swoją drogę z rapem, przynajmniej tak mi się wydaję, i po prostu potrzebuje krytyki, bez względu czy pozytywna czy negatywna. Jeśli się wypowiadacie to róbcie to z dystansem, nie mam odpowiedniego sprzetu, ale sądzę, że to tekst jest najważniejszy.
jak nie jesteś przygotowany na krytykę to po co to udostępniasz? Myślisz , że będą Cie wszyscy propsować i wgl mówić jaki jesteś zarąbisty? Jeśli po to robisz rap to weź już z tym skończ. Wiesz co to hejtowanie?
jak nie jesteś przygotowany na krytykę to po co to udostępniasz? Myślisz , że będą Cie wszyscy propsować i wgl mówić jaki jesteś zarąbisty? Jeśli po to robisz rap to weź już z tym skończ. Wiesz co to hejtowanie?
założe sie z tobą, że wiem co to hejtowanie lepiej od ciebie. chce po prostu uslyszec wasze smieszne negatywne oceny bo wiem ze jak uslyszycie to na plycie legalnej z featurnigiem zółwia z fenomenu to gadka będzie inna :) ZIOMUŚ !:D
Na legalnej płycie powiadasz? Może najpierw zacznij wymawiać wyrazy zamiast je mamrotać. Potem spróbuj zacząć rapować zamiast mówić. Kolejnym krokiem byłoby napisanie tekstu, który ma jakikolwiek sens i wartość dla słuchacza. Ale i tak to wszystko na nic z takim podejściem wobec krytyki.
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Mialo byc szczerze to bedzie szczerze. Bit nie jest zly. Niektotre fragmenty tekstu tez mi sie podobaja, ale podkreslam niektore. W calosci tekst jest beznadziejny. Co do samej nawijki to dla mnie to jakies flaki z olejem. Troche zycia w to włóż
co od tekstu to nie jest najgorszy, ale czuć po sposobie w jaki spiewasz i Twoim głosie, że jeszcze to nie jest takie prawdziwe...przynajmniej takie jest moje zdanie.Tak czy inaczej życzę powodzenia:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum