Ja zapuszczam obecnie kłaki i mam w sumei gdzieś czy się to komuś podoba czy nie.
_________________ Season ticket on a one-way ride
Asking nothing, leave me be
Taking everything in my stride
Don't need reason, don't need rhyme
Ain't nothing I would rather do
Going down, party time
My friends are gonna be there too
Kocham, uwielbiam ... Strasznie mi się podobają , jednakże pod jednym warunkiem - muszą być czyściutkie i zadbane! Bo u niektórych facetów te biedne włosy wołają o pomstę do nieba!
Podobały mi się bardzo, ale zadbane i takie do ramion, albo za barki, a nie jakieś odstające kikuty na grzyba, albo włosy do pasa.. ale teraz zraziłam się do takich ludzi no i.. dalej mi się długie włosy podobają, ale no.. nie chcę mieć z takimi facetami do czynienia w życiu już
Imię: Klaudia
Wysłany: 2010-09-01, 17:55
Ja jestem na nie. Mój kolega był przystojny w krótkich włosach, a teraz to jakaś masakra. Włosy za ramiona, do tego GRZYWKA! Mnie to nie przekonuje, no ale w końcu jak komuś się to podoba to ich sprawa
_________________ "Jak strumienie i rośliny, dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia"
"Statek jest najbezpieczniejszy, kiedy znajduje się w porcie, ale nie po to przecież buduje się statki"
Mój kolega był przystojny w krótkich włosach, a teraz to jakaś masakra. Włosy za ramiona, do tego GRZYWKA!
Takie coś też mnie przeraża jeśli znałam kogoś kto miał całe życie normalne, krótkie włosy i nagle 'się zapuścił' i wtedy to nie jest fajne. No ale jak napisałam już. Jeśli poznam kogoś długowłosego na wstępie to nie mam nic przeciwko. No chyba, że nie pasuje.
Imię: Klaudia
Wysłany: 2010-09-01, 18:09
Ostatnio widziałam Indian, którzy mieli piękne, proste kruczoczarne włosy i nawet mi się spodobali Wszystko zależy od tego co komu pasuje, chociaż wolę bardziej męskie fryzury.
_________________ "Jak strumienie i rośliny, dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia"
"Statek jest najbezpieczniejszy, kiedy znajduje się w porcie, ale nie po to przecież buduje się statki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum