Na pewną liczbę moich znajomych z dłuższymi włosami, tylko w przypadku jednego dobrze to znoszę. A i tak mógłby to ściąć w cholerę.
Ale jest demokracja, jest wolność fryzury.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Mnie się to nie podoba. Ewentualnie takie troszkę dłuższe, a la Bieber (poniżyłam się tym porównaniem, ale nie mogłam znaleźc innego). A jeśli przekraczają tę granicę to jakoś mi to nie podchodzi.
_________________ Człowiek może się uśmiechać, a być łajdakiem.
Bezlitosnym, zdradliwym, wszetecznym, zepsutym łajdakiem.
Heartwork, to co podałeś jest przerażające i nawet w minimalnym stopniu mi się nie podoba. Proste, nie nastroszone włosy do łopatek/ramion to tak, ale nie to.
Imię: Mateusz
Wysłany: 2010-09-05, 18:05
brajla napisał/a:
Heartwork, ale okropne włosy bleeee włosy jak już długie to mają być zadbane jak na przykład Axla Rose'a
Hehe, ale to są zadbane włosy. Co innego czy Ci się podobają czy nie, ale te włosy są zadbane. Ot, są ułożone bardziej po męsku, bardziej agresywnie i chaotycznie.
http://tallskinnykiwi.typ...iwi/jesus-1.gif
I przede wszystkim to są rzeczywiście długie włosy, a nie to co co te 'emo-gay' fryzurki w stylu Biebera czy innych słodko-głosych pań. Ya rly, oni są paniami, a nie tylko wyglądają jak panie
I przede wszystkim to są rzeczywiście długie włosy, a nie to co co te 'emo-gay' fryzurki w stylu Biebera czy innych słodko-głosych pań. Ya rly, oni są paniami, a nie tylko wyglądają jak panie
mi nie chodzi o emo fryzury mi sie po prostu nie podobają kręcone włosy jak na zdjęciach , tylko długie i proste wiesz
Nie szaleje za facetami z kucykiem i włosami po pas, ale taka długość, jaką nosił Kurt Cobain bardzo mi się podoba. I minimalnie krótsze też.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum