Wysłany: 2008-06-10, 10:22 Długie włosy u chłopaków?
Co sądzicie o długich włosach u chłopaków?
Wiele osób a szczególnie dziewczyn wyśmiewa takich kolesi.
Śmieszy mnie to bo jeżeli chłopak ma taki styl i mu się to podoba to co komu do tego?
A jakie wy macie zdanie na ten temat?
_________________ Bawcie się moją pustością .
Bawcie się moją naiwnością .
Bawcie się tym, że jestem głupia .
A ja będę się śmiała z was, bo tak łatwo was oszukać ;]
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-06-10, 13:22
To zależy co rozumiemy pod słowem długie; czuprynka u chłoapka jest fajna .. ale włosy długie brrr .. stanowczo odpadają
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
fajne długie włosy u chłopaka... ale bez przesad...:) zac efron ślicznie wygląda w tej swojej czuprynce jeszcze zależy bo nie wszystkim chłopakom taka fryzurka pasuje...
_________________ ^^ A księżyc właśnie dziś opowiada mi najpiękniejsze w jego życiu sny. ^^
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-06-11, 19:55
princessa napisał/a:
Co sądzicie o długich włosach u chłopaków?
nie podobaja mi sie tacy, ale kazdy ma swoj styl i moze robic ze soba co chce. nie przeszkadza mi to. aczkolwiek wole chlopakow krotko obcietych.
princessa napisał/a:
Wiele osób a szczególnie dziewczyn wyśmiewa takich kolesi.
wysmiewa? nie spotkalam sie z cyms takim.
princessa napisał/a:
Śmieszy mnie to bo jeżeli chłopak ma taki styl i mu się to podoba to co komu do tego?
nic, ale sadze ze raczej nikt sie nie przejmuje tym ze jakas lalunia go wysmieje.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Jeśli o włosy chłopaka, mogą być takie jakie ma, byle zadbane, półdługie włosy są spoko, te krótsze też a długie to nie wiem, nie znam z długimi włosami faceta.
_________________ Ufo jest wszędzie
Nawet na Forum Młodzieżowym
Fajnie ten temat wygląda w dziale "Na poważnie" XD
Mnie zbytnio nie podniecają długie włosy. Takie do ramion maksymalnie są jeszcze ok. Ale najlepsze są tradycyjne krótkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum