Zdecydowanie długie ! To jest mój osobisty warunek dla partnerki bez którego może zostać najwyżej koleżanką. Włosy mają być kobiece, kuszące, czyli długie. No ale każdy ma swój gust.
Niektóre dziewczyny słodko i seksownie wyglądają w krótkich. Suma summarum chyba wolę do ramion.
_________________ Some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied,
reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn
Pytanie pułapka...
One nas sprawdzają :D Tak na prawdę to chodzi o to, że nieważne czy masz długie czy krótkie włosy...
Chodzi o to czy wyglądasz fajnie. Niektórym ładnie w długich, innym w krótkich.
A każdy facet ma inny gust, więc...
Jeśli nie robisz dokładnych badań statystycznych, to odpowiedź na to pytanie jest nieistotna z Twojego pkt widzenia :D
_________________ Wszyscy jesteśmy nieśmiertelni, dopóki nie umrzemy.
Witam w prawdziwym świecie. Tu każde pytanie dziewczyn jest testem, sprawdzianem. Kwestia, czy mamy odpowiadać wg szablonu pisząc "każdej pasuje co innego, tobie kochanie jak najbardziej", czy wg własnego uznania - lubię i długie, i średnie, i krótkie, ważne aby były na odpowiedniej dziewczynie.
_________________ Some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied,
Witam w prawdziwym świecie. Tu każde pytanie dziewczyn jest testem, sprawdzianem. Kwestia, czy mamy odpowiadać wg szablonu pisząc "każdej pasuje co innego, tobie kochanie jak najbardziej", czy wg własnego uznania - lubię i długie, i średnie, i krótkie, ważne aby były na odpowiedniej dziewczynie.
no tak, a każda dziewczyna pytając o coś takiego w internecie ma w planach obrażanie się na każdego faceta, który udzieli odpowiedzi sprzecznej z tym, co dana dziewczyna ma na głowie. przecież tu o gust chodzi, a nie żadne testowanie. poprzewracały wam w głowach te wszystkie teorie spiskowe.
Mi chodziło o prawdziwy świat.
Znam wiele dziewczyn które wiele straciły obcinając włosy, długo tego żałowały, ale przy każdej okazji mówiły jak bardzo się z krótkich cieszą.
Imię: Matt
Wysłany: 2012-01-29, 16:09
Everthus napisał/a:
wiele straciły obcinając włosy, długo tego żałowały
Naturalne jest, że większość osób nie przyzna racji, że coś zrobiła źle, nawet jeśli da się to zauważyć po niej samej. Takie granie dla picu, że jest ok.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
a mi sie tam i w krutkich podobaja, migla mi jedna dziewczyna w krutkich na miescie raz, byla poprost piekna, miala taki swoj styl , oh co ja bym dal zeby ja jeszcze raz zobaczyc. byla ladniejsza niz nie jedna w dlugich wlosach.
Magdalena Turczeniewicz z Galerii fajnie wygląda w krótkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum