Imię: Claudia
Wysłany: 2009-04-05, 08:04
No ja już w tym roku do gimnazjum się wybieram.
Sprawdzian kompetencji napisany teraz tylko czekać jakie oceny na świadectwie się znajdą.
Jeśli się uda to do gimnazjum do Wieliczki im.Kazimierza Wielkiego a jeśli nie to do dobranowic im. jakieś starego dziada.
_________________ `Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma,
lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada,
lecz przez to czym dzieli się z innymi!
Imię: Wojciech
Wysłany: 2009-04-08, 21:10
Jeśli wiesz już co chcesz robić np. być sportowcem to polecam gimnazjum z naciskiem na wf jeśli nie wiesz co będziesz chciał robić to obojętnie jakie gimnazjum później przyjdzie czas na decyzje o szkole średniej.
Ja to idę do Proser High School Carrer Academy co znaczy tyle co Akademia Kariery, chwaląc się, jest to dość prestiżowa szkoła gdzie mam do wyboru kilkanaście programów nauczania praktycznie w każdym kierunku, ja idę na właśnie dokładnie nie wiem co, zawsze interesowałem się Game Develpingiem lecz zawsze jak zaczynam się sam uczyć to wydaje mi się że to nie ma sensu ale sprawa zmienia się kiedy ktoś mnie będzie uczył :P, ewentualnie lub prawdopodobnie to jeszcze efekty specjalne w filmach lub cokolwiek co się tworzy na komputerze :P
Ja po podstawówce wybrałam się do przylicealnego gimnazjum o profilu humanistycznym. Już drugi rok tam chodzę i można powiedzieć, że jestem zadowolona z poziomu i wymagań.
Wysłany: 2009-04-09, 20:42
po podstawówce gimnazjum niedaleko domu, a potem LO o profilu biologiczno-chemicznym :)
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum