Dzień Dobry wszystkim :))
Nazywam się Aleksandra ( wolę Ola ) - w listopadzie skończe 16 lat. Uwielbiam tańczyć ( 4 lata taniec towarzyski i 4 lata hip hop ) , rysować no i wygłupiać się na różne sposoby. Plany na przyszłość - studia na Wrocławskiej polibudzie na architekta budynków. Aktualnie obijam się plus raz w czas przygotowuje się do konkursu z fizyki. Ahh no i jestem z Nowej Soli ( niedaleko Zielonej Góry )
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. - Paulo Coelho "Alchemik"
Jeśli chodzi o muzykę to zależy od nastroju najczęście reagge ( grubson, east west rockers, jamal, bas tajpan, bob marley, natural dread killaz ) czasem mam takie zachcianki typu metalica, system of a down, my chemical romance, muse, iron maden :) - Najchętniej rysuje portrety, wymyślone stworki oraz komiksowi ludzie, martwa natura, a najbardzije uwielbiam wariacje.. :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. - Paulo Coelho "Alchemik"
Siemq, a żużlem się interesujesz jak koło Zielonej mieszkasz?
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
No to się nie dogadamy hehe ;]
W końcu wieczna wojna Falubaz - Unia
Chociaż jak dla mnie ona jest nie potrzebna, bo to 2 najlepsze kluby (żużlowe) Polski, z najlepszymi kibicami.
Sam tańczyłem, ale tylko 2 latka w innej szkole ;]
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Tango, Paso doble i modern jazz. To chyba moje ulubione style a tańczę ze swoim dobrym przyjacielem więc jest to nie tylko pasja ale też zabawa. Treningi przemijają na zwijaniu się ze śmiechu^^
Tak myślałam że Latino ;D
-Gorąca dziewczyna z ciebie.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Ostatnio zmieniony przez Marlen 2010-02-25, 16:48, w całości zmieniany 1 raz
No ja niestety z początku tańczyłam z chłopakiem ,którego wręcz nie znosiłam więc kicha trochę ,ale później z kumpel to również kupa śmiechu była, ale już jak się tańczy na turniejach to ja na parkiecie odpływam :D Coś nieziemskiego:DD - jak widać ja z tangiem również trafiłam ;d Nie ma to jak kobieca intuicja :DD
[ Dodano: 2010-02-25, 16:51 ]
Aa no i jak dla mnie jednak Falubaz Mistrzem i tylee :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum