SoundSystem z południa. Obecny na wszystkich dobrych koncertach w okolicy i większości w kraju. Lubię chodzić z rękami w kieszeni i słuchawkami na uszach i mierzyć wszystkich z perspektywy 190cm , poza tym dobrych ludzi i muzykę. Nie trawię hipokryzji i politryków. Jah Bless
Kino regularnie staram się coś pożerać. Kompletnie różne kino. Literatura -kiedy tylko coś do czytania wpadnie w ręce to się ze mną nie rozstaje. Dzieci lubię ,ale cudze.
[ Dodano: 2010-08-19, 00:34 ]
Ulubiony film to zazwyczaj ten ostatnio obejrzany , bo najświeższe uczucia budzi. Chociaż jest kilka do których czasem wracam. Monarchia/republika to już podchodzi pod politrykę
Witaj strudzony wędrowcze w naszych skromnych progach.
Zadał bym Ci standardowe pytanie "Jakie masz poglądy polityczno/społeczne?" ale widzę że mi na nie nie odpowiesz wiec zapytam:
Dlaczego tak nie lubisz wszystkiego związanego z polityką?
Czy twoja niechęć do polityki związana jest z tym że jesteś anarchistą?
Oglądasz telewizje?
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Emm. Ojciec mnie spytał w dniu wyborów na kogo bym zagłosował. Odpowiedziałem mu ,że nie głosowałbym, a on na to żebym wybrał mniejsze zło. Tu nie chodzi o to ,że kiedy ludzie rozmawiają o polityce, kiedy leci jakaś publicystyka to ja wychodzę. W sumie nawet przeciwnie , ale im więcej tego wdychasz tym bardziej się krztusisz. Jestem na czasie i (hipokryzja?) interesuję się polityką w pewnym sensie, ale nikogo nie popieram. Kolejna rozrywka w kraju absurdu. Co do anarchistów , musiałbyś z moimi braćmi którzy lata temu krzyczeli hasła punkowców porozmawiać. Ja się urodziłem w teoretycznie wolnym kraju i nie wykrzykuję moich opinii na ulicach. W moim mieście gdzie wyjechało 90% młodych zostałbym pewnie ukamienowany. Mam nadzieję ,że dało się to wszystko zrozumieć. Bless
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum