Wszystko zależy od sukienki, skoro jest balowa, to nie mozesz przesadzić z dodatkami, bo co za dużo to niezdrowo.
Paznokcie, bym zostawiła w spokoju i zafundowała im frencz z delikatnym zdobieniem.
Cienie, z tym tez mam zawsze problem, ale myślę, że jakis ładny odcień fiolety z np grafitem fajnie by wyglądał.
Bizuteria- srebrna, bo złoto chyba nie pasuje do fioletu.
A rajstopy obojetnie skoro masz długą suknie, bo i tak nie będzie ich widać.
_________________ Wczoraj kwiatki sypała w kościele.
Dziś z kwiatków balsam smaruje po ciele.
Paznokcie, bym zostawiła w spokoju i zafundowała im frencz z delikatnym zdobieniem.
Niestety odpada, bo mam krótkie paznokcie, bo zawsze gdy zapuszczam to mi się rozdwajają więc je obcinam i lipa a tipsy nie wchodzą w gre, bo nie są w moim 'typie'
Amelia napisał/a:
Ale jestem wysoka i sukienka nie wlecze się po ziemii i buty mam na wysokim obcacie więc stopy widać.
4) Rajstopy, czarne, ciałowe, fioletowe, czy może jeszcze jakieś inne?
jak masz długą sukienkę to w sumie wszystko jedno, ale albo czarne albo cieliste.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Niestety odpada, bo mam krótkie paznokcie, bo zawsze gdy zapuszczam to mi się rozdwajają więc je obcinam i lipa a tipsy nie wchodzą w gre, bo nie są w moim 'typie'
To ładnie je wypiłuj i bezbarwnym lakierem pomaluj.
Kluadia napisał/a:
Amelia napisał/a:
Ale jestem wysoka i sukienka nie wlecze się po ziemii i buty mam na wysokim obcacie więc stopy widać.
W takim razie zdecydowanie cieliste.
Piszę, co bym ja zrobiła, i w sumie nie wiem jaki jest Twój styl, czy na ostro czy bardziej romantycznie.
_________________ Wczoraj kwiatki sypała w kościele.
Dziś z kwiatków balsam smaruje po ciele.
co do paznokci, to najlepiej by się prezentował elegancko zrobiony frencz, nie muszą być długie paznokcie, na krótkich wygląda bardzo ładnie. z czarny lakier musi być idealnie pomalowany albo ognista czerwień, mrr.
oko na czarno-fioletowo i jest pięknie.
jak jest góra sukienki zrobiona?
delikatny łańcuszek pasuje do wszystkiego, ale jesli sukeinka jest gorsetowa, bez ramiączek, to możesz postawić na coś bardziej widocznego.
rajstopy bym dała czarne, z delikatnym wzorkiem, w małe kropeczki są bardzo super;D albo takie już typowo dziergane. jak chcesz klasyke, to zwykłe czarne, półprzezroczyste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum