Imię: Beatka
Wysłany: 2009-01-14, 15:04
Każd napewno kiedyś dostał
_________________ "Patrzę w lustro i widzę dziewczynę. Dziewczynę na pozór przeciętną, ale kiedy by ją poznać, jest inna niż wszystkie. Stopień jej niezwykłości jest naprawdę wysoki..."
tak raz, gdy tata się pytał czemu bije się z chłopakami z klasy (w przedszkolu) a ja że to są ch**e którzy ze mną zaczynają, za to słownictwo mnie tata zlał, zresztą ja to miałam niezłą przygodę w przedszkolu, chłopcy się mnie bali bo ich biłam i w ogóle takie tam.
[ Dodano: 2009-02-01, 10:22 ]
Bogini, to niezła z Ciebie sztuka Twardzielka. Jak już chłopcy się Ciebie bali, to dobrze tam górowałaś
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum