Imię: oo cześć :)
Wysłany: 2010-07-04, 15:52
Zaczęłam oglądać jak puszczali na AXN nowsze sezony, czasami obejrzę.
_________________ 'Bezgranicznie oddany dla ludzi i dla miejsc
Na samą myśl o tym, kur*a przechodzi mnie dreszcz(..)
Czasem przeklinam to miejsce, które ból z sobą niesie
Ale to kawałek mnie, tutaj bije moje serce..'
Oglądałam czasami na TVP2, uwielbiam tego gościa XD
_________________ Ten świat jest jakiś dziwny dziś, nie sądzisz?
Ty jesteś tam ja jestem tu nie wiem co trzeba zrobić już.
Chciałbym dziś mieć już pod nogami pewny grunt
I żyć z Tobą, być przy Tobie, mieć coś, widzieć już.
Podobno 7 sezon ma być ostatnim.
Główny odtwórca roli zażądał podwyżki mimo to, że za każdy odcinek dostawał ponad 400 tys $ gaży.
Choć to i tak stosunkowo mało, ponieważ aktorzy z przyjaciół dostawali 1 mln $ za odcinek.
Jak mam czas i akurat sobie przypomne o serialu, to oglądam. Jest spoko, fajnie się ogląda.
_________________ Mamy tu komplet i lubię jak jest konkret.
Kiedy gubię rozsadek i wątek.
Ej ty zamykamy drzwi, wokół sami V.I.P.
Fokus ***** śpi, rzeź niewiniątek.
Imię: Mateusz
Wysłany: 2010-09-23, 19:57
Pierwsze dwa sezony były dobre, trzeci był bardzo dobry, czwarty i piąty były genialne, a szósty był taki jakiś nijaki. Zobaczymy co się w siódmym będzie działo - czy twórcom serialu wróci wena, czy może będą odnotowywać ciągły spadek formy twórczej.
Pierwszy odc. 6-go sezonu był bardzo fajny. Tylko mam nadzieję, że w tym sezonie wymyślą coś oryginalnego, bo rozwiązywanie 95% spraw robi się troszkę monotonne...jak ciekawe by one nie były. No i żeby nie przesadzili z ilością sezonów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum