Imię: Michał
Wysłany: 2008-09-25, 20:56 Dr House
Swoje oglądanie House'a zacząłem w tamtym roku dzięki TVP2 :D :D Muszę im podziękować, bo gdyby nie oni to nigdy bym nie wpadł, że istnieje dużo lepsza alternatywa dal Prison Break'a.. Przyznam szczerze, żę nie oglądałem regularnie, ale... gdy tylko w wakacje ściągnąłęm 4 sezony to rozpoczął się maraton :D praktycznie codziennie oglądałem po 2-4 odcinki.. :D Teraz czekam na 5 sezon :D
Moje pytanie: co wam się podoba/nie podoba w tym serialu??
Fakt. Serial ma coś i dla tych co nie oglądali nie jest to jakiś "Ostry dyżur". Jak wszystkim fanom podoba mi się sposób w jaki Dr House leczy pacjentów tzn. tablica.
Dr House jest świetny! To chyba jedyny serial, który tak wiernie oglądam. Najbardziej podoba mi się sama kreacja bohatera, niesamowite:) I ma niezłe teksty:)
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Serial wciąga niesamowicie, w porównaniu z wyżej wspomnianym "Ostrym dyżurem" czy innymi serialami charakteryzuje się nie-normalnymi przypadkami.
I jeszcze ten jego sposób leczenia.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Imię: Kejti
Wiek: 19 Dołączyła: 10 Sty 2009 Skąd: ja mam to wiedzieć?
Wysłany: 2009-01-10, 23:16
W tym serialu nie podoba mi się tylko jedno. Można powiedzieć nie podobało,bo nie ma już tej pani adwokat Stacy. wkurzała mnie. A tak to jest idealnym serialem. teksty niektóre powalają.
"Jeżeli ktoś wygląda, jak ty i mówi, co ty, to musi mieć świadomość, jaki efekt wywiera to na facetach."
Dr Gregory House
_________________ "Money will buy a pretty good dog,but it won't buy the wag of his tail"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum