Jeśli komuś pasują to czemu nie - podoba mi się to. Ale sobie nigdy bym nie zrobiła, bo po pierwsze nie pasowałyby mi, po drugie za dużo z tym bawienia.
Wysłany: 2009-06-23, 09:40
Jakoś nie jestem do nich przekonana. Kojarzą mi się z niezadbaniem i brudem;p. Co nie znaczy, że tak musi być. Ale jednak wyobrażenia robią swoje. Nigdy, ale to nigdy bym się na nie zdecydowała. Nawet to ładnie nie wygląda;p.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Wysłany: 2010-02-17, 18:39
motyl napisał/a:
Kojarzą mi się z niezadbaniem i brudem;p. Co nie znaczy, że tak musi być. Ale jednak wyobrażenia robią swoje. Nigdy, ale to nigdy bym się na nie zdecydowała. Nawet to ładnie nie wygląda;p.
Nic mi nie pozostało jak się tylko podpisać pod tą wypowiedzią;)
Hm. Ani to ładne, ani to dotknąć, do tego podobno boli, a później aby się tego pozbyć chyba trzeba ściąć do zera;x
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Po pierwsze o dredy trzeba dbać i to więcej niż o zwykłe włosy.
Po drugie nie spotkałem jeszcze osoby z zaniedbanymi dredami. Zastanawiam się nad zrobieniem tyle że mieszkam w strasznej dziurze i w szkole w której uczy się 2 tys. osób byłbym pierwszy
Nie jestem zwolennikiem skotłowanych łbów, większość ludzi w dredach, których miałem nieprzyjemność poznać to albo pedały, albo aspołeczni ludzie. Oczywiście są wyjątki, ale dominująca większość jest taka , jak opisałem. Do tego nie lubię, jak ktoś stara się promować ćpanie i przedstawia skrajnie liberalne poglądy społeczne.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
Imię: Patrycja
Wysłany: 2010-02-17, 19:05
Dredy są fajne, jeśli ktoś ma dużo czasu, żeby myć i suszyć głowę.
Natomiast jeśli ktoś jest zwolennikiem szybkiego prysznica to dredów nie polecam.
Ja osobiście nic do nich nie mam, jednak nie widzę w nich siebie.
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Ktoś w końcu musi nauczyć tych ludzi tolerancji no nie? Tylko muszę poczekać bo długich włosów to ja nie mam tylko dopiero z 15 cm a chcę mieć supcio grubcio długie dredasy
[ Dodano: 2010-02-17, 19:28 ]
ojzu napisał/a:
Nie jestem zwolennikiem skotłowanych łbów, większość ludzi w dredach, których miałem nieprzyjemność poznać to albo pedały, albo aspołeczni ludzie. Oczywiście są wyjątki, ale dominująca większość jest taka , jak opisałem. Do tego nie lubię, jak ktoś stara się promować ćpanie i przedstawia skrajnie liberalne poglądy społeczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum