Podobają mi się dredy, ale na krótszych włosach nie na takich bardzo długich, bo potem jakoś są dla mnie nieestetyczne. Sama nie chciałabym ich mieć, ale moja siostra kilka razy się zastanawiała.
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
U dziewczyn - nie, u panów - zależy, niektórym pasują, niektórym nie, ale jeśli są zadbane wyglądają cudnie. U mnie w mieście jest taki chłopak z dość długimi dredami i idealnie one mu pasują, za każdym razem, gdy go widzę się nimi zachwycam, ale osobiście bym się na nie nie zdecydowała.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Fajnie ale jak ja bym miała sobie zrobic dredy to zrobiłabym to tylko dla siebie a nie po to żeby znajomi mogli mnie odróżnić w tłumie....fajne są więc jeśli Ci się podobają to je zrób i nie patrz na to co powiedzą inni
Wszystko zależy od człowieka.Jednemu pasują,drugiemu nie.Sama bym sobie raczej nie zrobiła,w ogóle jak dla dziewczyn to myślę,że tylko kilka może ładnie wyglądać.U chłopców to różnie bywa-niektórzy wyglądają świetnie inni tragicznie.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie podobają mi się,ale szanuję to,że komuś taki właśnie styl odpowiada.
Jednak znacznie lepiej wg mnie dziewczyna wygląda w zadbanych,
tradycyjnych włosach aniżeli w dredach.Jednak co kto woli,wiadomo.
_________________ "Nasze życie jest takie, jakim uczyniły je nasze myśli".
Marek Aureliusz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum