Nie mogę się doczekać liceum, nowych ludzi, tej podobno niezwykłej atmosfery i w ogóle...myślę, że po nie najlepszym pod względem i ludzi z klasy, i nauczycieli gimnazjum będzie miłą niespodzianką
Imię: Daria
Wysłany: 2010-08-01, 16:52
Ja jestem do tego negatywnie nastawiona, głównie ze względu na zmianę towarzystwa. Szkoła ta sama, ale po dziewięciu (w niektórych przypadkach nawet po dziesięciu) latach muszę się rozstać z ludźmi, których znałam bardzo dobrze, w zamian przyjdą nowi, zupełnie mi nieznani (oprócz jednej osoby). Nie lubię nowych ludzi, stąd moje negatywne nastawienie. Choć i tak jest teraz nieco lepiej. Nie ukrywam też, że jestem odrobinę ciekawa, jak to będzie.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej zaś trochę się boję.
No, ale zobaczymy, mam nadzieję, ze moja klasa będzie fajna, bo od tego bardzo dużo zależy
Mam jeszcze rok, a już nie mogę się doczekać. Moja klasa jest kompletnie niezgrana.
Mam minimalne obawy, że nie odnajdę się w nowym towarzystwie, ale powinno być lepiej niż w gimnazjum.
Mam jeszcze rok, a już nie mogę się doczekać. Moja klasa jest kompletnie niezgrana.
Mam minimalne obawy, że nie odnajdę się w nowym towarzystwie, ale powinno być lepiej niż w gimnazjum.
Powiedzmy, że nie wiem o co chodzi ;DDD
Nie, no ja też oczekuję baardzo na koniec gimnazjum.
Nowe lepsze życie! Mam nadzieję, że szkoła też.
Obecny gim z dnia na dzień coraz bardziej wkurza i dołuje a nauczycielom już się poprzewracało we łbie.
Wg mnie klasa ok, ale zawsze mogła być lepsza, nie?
Mam nadzieję, że będzie i mam nadzieję że szybko pożegnam rok szkolny 2010/2011
Imię: Ania
Wysłany: 2010-09-13, 17:02
Hm... przed pierwszym września, znałam parę osób z mojej nowej klasy, ale tylko parę na ok. 30 ;\ bałam się ze w klasie bede miała duzo tzw. pustych lalek. Dzięki Bogu, obecnie klasę mam bardzo fajną, liczącą 35 osób, w tym 4 chłopaków ;\ heh. ale dobrze jest xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum