hej. od bardzo dawna śpiewam, ostatnio zapisalem sie do szkoly muzyki rozrywkowej,
nie wiem czy to dobrze, ale chyba tak, bo trafilem na pewnego producenta, ktory powiedzial , gdy mnie zobaczyl, że jesli chodzi o bycie piosenkarzem , to mam duży plus ze wzgledu na to , iż dobrze wyglądam, i do tego jestem facetem, nie wiedzial jeszcze jak śpiewam, ale niedawno zaśpiewalem u nauczycielki wokalu pewna piosenke, ocenila mnie na bardzo dobry, pozniej dowiedzialem sie, iż ów producent, potem zapytal tej wokalistki , jak mi poszlo (czyli zainteresowal sie mną?) potem zadzwonilem do niego bo mam pare pytan do niego a on chetnie sie zgodzil szczegolnie gdy slyszal ze mi fajnie poszlo.
czy to dobry pomysl, by moc poruszuc z nim temat o Demie muzycznym? czy to wszystko znaczy że faktycznie sie gosciu interesuje i moze cos z tego bedzie?
czy to dobry pomysl, by moc poruszuc z nim temat o Demie muzycznym? czy to wszystko znaczy że faktycznie sie gosciu interesuje i moze cos z tego bedzie?
A skąd mam to wiedzieć? Chcesz to działaj, samo nie przyjdzie.
tylko pytam bo wkoncu nie jest latwo żeby wystapic gfzies w konkursie gdzie w jurorach znajdzie sie akurat producent muzyczny,a ja go mam doslownie pod nosem w dodatku i do tego mi dawal duzo do zrozumienia
jeason, a Ty sprecyzowałeś co chcesz śpiewać, jak i o czym czy po prostu śpiewać żeby być popularnym ? Bo takich to właśnie oni najbardziej potrzebują, z dobrym imidżem, trendi, najlepiej kontrowersyjnych, a sam śpiew to drugorzędna kategoria.
ale nie chodzi o sama popularnosc tylko poprostu bardzo podoba mi się wystepowanie w teledyskach i wogole poczucie ze inni cie ogladaja .. to mnie od bardzo dawna kręci a w poniedzialek bede rozmawial z tym producentem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum