lulz.
skórzane torby są modne, ta? podobno owszem.
a do wyrobu skórzanych toreb (skórzanych!) potrzebne są zwierzątka DUŻO ZWIERZĄTEK.
...
tak więc bycie eko jak wskazywałaby logika przestaje być trendikul
lulz.
skórzane torby są modne, ta? podobno owszem.
a do wyrobu skórzanych toreb (skórzanych!) potrzebne są zwierzątka DUŻO ZWIERZĄTEK.
...
tak więc bycie eko jak wskazywałaby logika przestaje być trendikul
taa..tyle ,że te wszystkie torebki z Top secret, Reserved etc. etc są raczej wyrabiane ze sztucznej skóry..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Jaaa.. to ja sobie ostatnio kupiłam torbę skórzaną (pierwszą w moim zyciu chyba? ). Ale pojechałam za nią specjalnie do krakowa. Mogę się pochwalić:hyhy: , że jest zrobiona z łat różnych kolorów skóry i jest boska ;d
_________________ plastikowy delfin
jej się wylał
z dziecięcej kąpieli
do klozetu.
Wysłany: 2009-04-14, 09:33
ja nie umiem nosić takich torebek, ciągle mi spadają i muszę się poprawiać jak debil
wolę sportowe, przez ramię, bo są bardzo wygodne i praktyczne
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Uwielbiam duuuuuże torby, bo zawsze w nich wszystko zmieszczę. A z zasady dużo noszę ze sobą. ; p Mam kilka w różnych kolorach i mam w planach dokupić jeszcze kilka.;D
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
torby to moja miłość , a jak jeszcze są duże to już w ogóle oddaje się im bez pamięci.
Torba z pierwszego posta nie podoba mi się. Zły kolor, zły fason i te "zdobienia".
Uwielbiam duże, czarne torby, a najlepsze wypuszcza House. Duże, czarne, solidne i trwałe. Torba musi być duża, bo zawsze noszę ze sobą połowę swojego dobytku.
Wysłany: 2009-12-31, 20:19
Coco Chanel napisał/a:
torby to moja miłość , a jak jeszcze są duże to już w ogóle oddaje się im bez pamięci.
Ach! Zupełnie tak. Każda, może być sportowa, elegancka, mniej elegancka, ale musi spełniać dwa kryteria. Być duża i pojemna i ładnie wyglądać na moim ramieniu.
Mam mnóstwo toreb, od Mikołaja takową tez sobie zażyczyłam, nawet trafił w gust;d. Jest idealna, ogromna, czarna, z odpowiednią długością 'pasków'.
Ach!
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum