uznaję tylko takie, ewentualnie małe listonoszki, ale z przewagą wielkich, w których mogę zmieścić wszystkie bzdety. czy skórzane zazwyczaj nie, ale to ze względu na cenę no i wygląd, ostatnio te sztuczne są bardziej dopieszczone i trafiają w mój trudny gust. ostatnio śmigam z bordową, chociaż wczesniej nigdy bym się o to nie posądzała, to ona jest idealna. no i bardzo miła dla portfela.
Generalnie kiedyś nosiłam coś w stylu tej:
http://chce.to/content/ba...CA85C88ACA4.jpg
Nawał takowych na rynku spowodował moje zainteresowanie - nie powiem. Aczkolwiek teraz poluję na coś całkiem nowego, tzn. staram się wyszperać również dużą z bardziej zaznaczonym suwakiem. W bardziej rockowym stylu.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
duże torby są fajne, ale ja jestem mała i drobna więc mnie raczej nie pasują... :(
_________________ 'A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.'
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-27, 18:52
uwielbiam duże torby. skórzane też, jednak wole eko skore od tej prawdziwej.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Lubię,mam kilka ulubionych.Nie sądzę,abym mogła zmienić je na małe torebeczki.Zwłaszcza,że ich największą zaletą jest pojemność.Wybieram mimowolnie najczęściej szare,bądź czarne,stylowe z dużymi suwakami,jednak bez żadnych ozdób w postaci kokard,kwiatów,czy też innych wymysłów. Zaopatruje się najczęściej w reserved,zdecydowanie mają tam niesamowite kolekcje
_________________ Ale te przeżycia stały się częścią mojej istoty. Są krajobrazem, w którym przyszło mi żyć. Sylvia Plath The Bell Jar
W ostatnich dniach uczyłam się, jak nie ufać ludziom. Cieszę się, że oblałam. Czasami polegamy na ludziach jak na lustrze, aby określić , kim sami jesteśmy i każde odbicie tworzy mnie coraz bardziej'
My Blueberry Nights
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum