uznaję tylko takie, ewentualnie małe listonoszki, ale z przewagą wielkich, w których mogę zmieścić wszystkie bzdety. czy skórzane zazwyczaj nie, ale to ze względu na cenę no i wygląd, ostatnio te sztuczne są bardziej dopieszczone i trafiają w mój trudny gust. ostatnio śmigam z bordową, chociaż wczesniej nigdy bym się o to nie posądzała, to ona jest idealna. no i bardzo miła dla portfela.
Generalnie kiedyś nosiłam coś w stylu tej:
http://chce.to/content/ba...CA85C88ACA4.jpg
Nawał takowych na rynku spowodował moje zainteresowanie - nie powiem. Aczkolwiek teraz poluję na coś całkiem nowego, tzn. staram się wyszperać również dużą z bardziej zaznaczonym suwakiem. W bardziej rockowym stylu.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
duże torby są fajne, ale ja jestem mała i drobna więc mnie raczej nie pasują... :(
_________________ 'We are the world, we are the children
We are the ones who make a brighter day
so let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me..'
Lubię,mam kilka ulubionych.Nie sądzę,abym mogła zmienić je na małe torebeczki.Zwłaszcza,że ich największą zaletą jest pojemność.Wybieram mimowolnie najczęściej szare,bądź czarne,stylowe z dużymi suwakami,jednak bez żadnych ozdób w postaci kokard,kwiatów,czy też innych wymysłów. Zaopatruje się najczęściej w reserved,zdecydowanie mają tam niesamowite kolekcje
_________________ "Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high "
Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum