_________________ `- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu.
- Biedne głupie jagnię - westchnęłam.
- Chory na umyśle, lew masochista.`
Imię: Gosia
Wysłany: 2009-03-17, 16:49
Takie teeż, i z wzorami^^,
_________________ `- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu.
- Biedne głupie jagnię - westchnęłam.
- Chory na umyśle, lew masochista.`
Ja najbardziej (i chyba wyłącznie) lubię w średniej wielkości, bardziej płaskie niż 'napompowane' torby z długim paskiem przez ramię. Nie lubię takich, które mi wiszą zaraz pod ramieniem, bo muszę je trzymać, albo są bardzo niewygodne i zsuwają się z ręki. Czasem nie wyglądają interesująco, dlatego wzbogacam je o naszywki ulubionych zespołów i jest ok.
duże skórzane, ale takie przez ramie na długim pasku, listonoszowate takie. o, to jest to. ta z postu, może być, chociaż nie mój styl, gdyby bez wzorów była, to jeszcze ujdzie.
Chyba nie przepadam raczej za takimi torbami. Lepiej duża, żeby więcej pomieścić- owszem, bo trzeba zmieścić książki. ale nie kupię sobie chyba skórzanej torby, bo za takimi nie przepadam...
Są świetne, uwielbiam takie ogrooomne torby, mam kilka w różnych kolorach, tyle, że raczej nie sportowych - wolę takie skórzane, albo lakierkowe. w zasadzie, to noszę albo takie duże, albo malutkie na pasku, innych nie ruszam
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Lubie duże torby, czy to skórzane czy sportowe.. zazwyczaj nosze ze soba troche rzeczy, więc dobrze jak jest dość pojemna.. chyba, że nie mam potrzeby brania większej ilości przedmiotów to takie małe na pasku..
ta szara akurat mi sie nie podoba, jakieś dziwne ma te marszczenia.. poza tym nie lubie torebek z jakimiś wzorami, czy lakierkowych.. wole zwykłe, jednolite..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum