jak dostrzec ,że się komuś podobamy?
jakieś charakterystyczne zachowanie?
śmiech - uśmiech czy może raczej dyskretne spojrzenia?
bo od kilku dni taki chłopak z sąsiedztwa ciągle się na mnie gapi.
(oczywiście ja sądzę ,że się ze mnie nabija ale moja kumpela mówi co innego..)
zawsze jak się odwracam to On się patrzy i jak widzi ,że się patrze to odwraca głowę.
możecie mi napisać jak zauważyć ,że komuś się podobamy?
bo ja jeszcze nigdy czegoś takiego nie przeżyłam.. zawszę sądzę ,że ktoś sie ze mnie nabija i uciekam xDD
PS. a jak zauważyć ,że ktoś się nam podoba? pocenie rok , wypieki?
Masz tak jak ja kiedyś Też myślałam, że się nabijają, ale dopiero kumpele mi uświadomiły coś innego. Ukradkowe spojrzenia, tajemnicze uśmiechy... Możliwe, że mu się podobasz. I jak z tobą gada to się stresuje.
_________________ W życiu wszytko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. ["Zmierzch"]
no właśnie zachowanie tego gostka samo wskazuje na to że sie mu podobasz nie uciekaj bo to że jakiś koleś się do Ciebie uśmiechnie czy coś w tym stylu nie oznacza że robi sobie z Ciebie zbite może akurat mu się bardzo podobasz i chciałby cos wiecej ale nie masz sans bo uciekasz daj mu sznase i sama zobaczysz czy coś z tego wyjdzie czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum