Takk.. to ja.. A róznie to wyglądam.. lubie zmiany:) Co jakiś czas innaczej wyglądam i sprezentuje to moje fazy xD. Nie uważam sie za boginie , ale za jakiegos pokemona tez nie:) Krytyki sie nie boje więc walic jakby coś smiało:D no to no...
Zarąviste masz oczy dziewczyno.... Takie hipnotyzujące...
Pozazdrościć
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-10-02, 17:39
Widze ze nie tylko ja lubie zmiany xD
ja mialam wlosy ood platynowego blondu po herbanowa czern xD wszystkie kolory zaliczone xD
To ostatnie zdjecie wy!eb.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-10-02, 18:43
Harder_Girl napisał/a:
rózu
rozowe mialam tylko pasemka, na cale włosy sie nie odwazylam, ale fiolet był xD
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum