Dyskotekowe życie .? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Uczucia » Dyskotekowe życie .?

Dyskotekowe życie .?
Autor Wiadomość

szostol 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-08-16, 21:42   

Wcale nie. To znaczy że jest ujową dziwką. Nie dość że daje dupy nieznajomemu ot tak, to jeszcze za darmo.

Ostia 
VIP

Wysłany: 2010-08-17, 08:52   

szostol napisał/a:
że jest ujową dziwką. Nie dość że daje dupy nieznajomemu ot tak, to jeszcze za darmo.

A chłopak, który "ją bierze" jest cacy i absolutnie w porządku :facepalm:
Uwikłana w świat?

szostol 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-08-17, 12:22   

Cytat:

Nigdzie tak nie napisałem.

Ostia 
VIP

Wysłany: 2010-08-17, 12:55   

Cytat:
Nigdzie tak nie napisałem.

Ale ograniczyłeś do jednostronnej oceny.
Uwikłana w świat?

szostol 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-08-17, 18:23   

Odniosłem się do wypowiedzi BartekTEO1908 który mówił o dziewczynach.

Damn 
Pogromca postów
doomsday killer

Imię: Merigold.

Wysłany: 2010-08-17, 18:48   

Cytat:

Właśnie z takim poglądem walczę, uważam, że facet pieprzący wszędzie gdzie się da jest tak samo obleśny jak dziewczyna, która się daje. W sumie to może nawet nie mówimy o sytuacji rzeczywiście na tym opartej, ale na imprezach o jakich tu piszemy mają miejsce różne macanki, tańce. Ja jestem przeciw temu, facet który tak postępuje z kobietą to prostak, a co można powiedzieć o kobiecie w ten sposób udostępnia swoje ciało, to już zostało powiedziane. Co z tego, że to impreza, że można się zabawić. Można się zabawić, nie poniżając siebie i swojego ciała. Potańczyć, poflirtować, a nie każdemu pozwalać na dotykanie i całowanie po pijaku. Przecież nie mówimy tutaj o głaskaniu po głowie...

Cytat:
Albo się rozchodzimy do domów i do jutra, albo bzykam ją i też się rozchodzimy :-D . Nie widzę w tym nic złego.

Jak dobrze, że bana dostałeś. Złap syfa i będziemy kwita. Ludzie o świeżym spojrzeniu na świat nie będą Cię szanować.

Cytat:
Chodzi mi o to, że śmiesznym i infantylnym jest skreślanie kogoś dlatego, że idzie na dyskotekę, poszaleje sobie i już, wraca do domu, prowadzi "normalne" życie, jak 98% użytkowników forum.

Ja zaś uważam, że życie od początku do końca jest jedno. Jeśli komuś się podoba macanie i bycie macanym to niech to praktykuje, po wyjściu z dyskoteki jednak życie jest nadal to samo, osoba jest nadal ta sama i ciało jest to samo. Ja mam taki pogląd w tej sprawie. Tak na podsumowanie.

I'm born again with snakes eyes
Becoming

endorfina 
Hiper wymiatacz
Poetka z ławki.

Wysłany: 2010-08-19, 09:18   

Kiedyś i ja tak żyłam.
Przypadkowe znajomości (ale nigdy nie pozwoliłam by dochodziło do skrajności typu - seks w kibelku), alkohol, papierosy, zielsko. Podobało mi się to i z niecierpliwością wyczekiwałam weekendów.
Stare, dobre ( tak, dobre, bo mam co wspominać i nie żałuję tego) czasy. Ale od dłuższego czasu dałam sobie z tym spokój, lubię imprezować, ale spokojniej. Imprezowe znajomości mnie nie interesują, alkohol tylko z umiarem, papierosy palę, ale to nałog, zielska prawie wcale ostatnio nie tykam. W ogóle coraz rzadziej chodzę do klubów, chyba się starzeję ;) Już mnie to nie kręci, nie tak jak kiedyś.

Desaparecio 
Stały User
ruda

Imię: Sylvia

Wysłany: 2010-08-19, 19:45   

Picie i palenie jeszcze da się znieść.
Ale jak dziewczyna jest upita do nieprzytomności, daje sie obmacywać itp. to niestety ale dla mnie jest puszczalska. Zero szacunku dla samej siebie i dla swojego ciała.

Kasias 
Hiper wymiatacz
Tak, drażnie Cię.

Imię: Kasia

Wysłany: 2010-08-20, 17:27   

Najgorszy jest widok pijanej i napalonej hot czternastki
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.

rybka200 
User

Imię: Sebastian

Wysłany: 2010-08-25, 13:59   Re: Dyskotekowe życie .?

elus napisał/a:
Co sądzicie o dziewczynach które np. na dyskotekach całują się z pierwszym lepszym chłopakiem albo dają się obmacywać lub palą tam i piją ? Nie chodzi mi od razu o takie jakieś puszczalskie tylko takie które z reguły są porządne ale takie zachowanie to ich jednorazowy wybryk . . .

Ja je z jednej strony rozumiem bo one zazwyczaj są niedowartościowane i chcą choć przez chwile poczuć się dla kogoś najważniejsze dlatego tak się zachowują choć nie zdają sobie sprawy że są tylko wykorzytywane ... :!:

Taka dziewczyna nie jest zdecydowanie dobrym materiałem dla osób które szukają kogoś na stałe. Jeżeli chodzi na imprezy żeby się całowac z pierwszym lepszym, bawic się z nim w aucie jak już bedzie po %% , to będzie taka zawsze. Takie jest moje zdanie. Może z wiekiem jej trochę przejdzie, ale napewno nie całkowicie.

Piracy 
Pogromca postów
Fuck-Friend

Imię: Matt

Wysłany: 2010-08-25, 23:20   

Dyskotek nienawidzę, ale za to kocham okrutnie syte imprezy z drogim alkoholem. Bardzo drogim.

Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.

Ufam tylko tym kobietom, które widziałem nago.

MaliaDhey 
Hiper wymiatacz
Rozlatany lasołaz

Imię: Ja

Wysłany: 2010-08-26, 01:46   

Nie, nie, nie. Żadnych dyskotek z hard techno w tle. A jeżeli chodzi o imprezy, to nie żadne typu 'pochlej party'. Znam taką dziewczynę która opowiadała jak to się lizała z wszystkimi facetami na imprezie i potem miała ich ślinę na twarzy ;) Mmm...I tego typu smaczne rzeczy. (nie będę wymieniać jakichś bardziej obleśnych, niech pozostaną w domyśle) No ale to już skrajność. Szmata totalna. Ale teraz jest takich coraz więcej. Śmiałyśmy się z koleżankami, ze taki dziwki na chleb nie będą miały bo na takich bibach jest pełno napalonych samic, które oddadzą się za free. Gdy patrzę sobie na taką przedstawicielkę płci żeńskiej odczuwam...obrzydzenie.

Ostia 
VIP

Wysłany: 2010-08-26, 08:11   

Mamy zadziwiające skłonności do potępiania ludzi, którzy mają inny pomysł na zycie od naszego - oczywiście - Jedynego i Slusznego ;/
Uwikłana w świat?

szostol 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-08-26, 09:31   

Jest pytanie jest odpowiedź. Mamy napisać: tacy ludzie są zajefajni, chociaż wcale tak nie myślimy?

Ostia 
VIP

Wysłany: 2010-08-26, 09:34   

szostol, a skąd. Ale po co od razu wyzywać od dziwkarstwa, kurestwa i wskazywać, że to tylko takie popłuczyny ludzkie są? Wszystko można ująć normalnie, bez zbędnego obrażania.
Uwikłana w świat?

Odpowiedz do tematu