szostol, a skąd. Ale po co od razu wyzywać od dziwkarstwa, kurestwa i wskazywać, że to tylko takie popłuczyny ludzkie są? Wszystko można ująć normalnie, bez zbędnego obrażania.
no wyzywac nie potrzeba, można to inaczej ując
Ale takie dziewcyzny już się nie zmienią, dal nich dyskoteki właśnie od tego są. Przecież jest tyle normalnych dziewczyn, które chodzą się tam bawaic a nie zapic papke, iśc do kibla z jakimś kolesiem i wiecie, albo całowac się z nim a póżniej tłumaczenie a wiesz byłam pijana.
Takie głupie tłumaczenia było wypic mniej i nie poddawac się emocjom i podnieceniu
szostol, a skąd. Ale po co od razu wyzywać od dziwkarstwa, kurestwa i wskazywać, że to tylko takie popłuczyny ludzkie są? Wszystko można ująć normalnie, bez zbędnego obrażania.
Jeśli ktoś uważa je za popłuczyny ludzkie, to ma takie prawo.
Pasjonatką mocnych wrażeń skoro nie bierze siana za to.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
szostol, osobą, której coś takiego pasuje, która może nie ma przerażająco wysokiej własnej wartości i sumienia co do swojej osoby.
Wyzwiska jednak nic tu nie pomogą, ba, nie zaszkodzą również - ale jednak każdy by chciał reprezentowac jakis poziom, a nazwanie owej dziewczyny "szmatą" jest pójściem po najmniejszej linii oporu.
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Szostol - każdego indywidualna sprawa, jakim językiem operuje :) Ale nie widzę dużej różnicy między poziomem człowieka krzyczące "ty ku" od dziewczyny na dyskotece.
Taki malutki, słodziutki offtopik
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Tak samo szambonurek to szambonurek a nie Specjalista Do Spraw Prac Głębinowych W Środowisku Stworzonym Z Odpadów Naturalnych.
To samo z łysym, nie zadna osoba z syndromem wysokiego czoła tylko łysy.
U nas w mieście takich lasek nie brakuje, nasze miasto słynie z nich. "Skąd jesteś?" a z LBZ, "a to wiem, tam same blachary".
Nikomu szostol nie zabronisz dawać dupy po kątach, a kazda taka laska ma gadaninę tego typu w swoim tyłku jak i kapeluna tego, który ją w tym momencie dojeżdża bo miał od dawna na nią smaki.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Ostia, nie chodzę na dyskoteki, a nawet jakby to bym an nikogo nie krzyczał. Wyrażam tutaj swoje zdanie i myślę że te określenia są adekwatne.
Wiem Straho, nie staram się nikogo nawracać.
Laski ostro ćpające na imprezach to żenada straszna. Takie puszczające się to też. Niektóre dziewczyny są naprawdę spoko, tylko trzeba odróżniać te normalne od puszczających i ćpających. A jak ktoś podbija, żeby zaruchać tą drugą grupę to serio wstyd, bo takie to można na byle co wyrwać. Najważniejsze to znaleźć tą, która ma w sobie w tym całym tonie tego g****.
_________________ "Powiedziałem im wtedy: Bogami jesteście!"
Imię: Karolina
Wysłany: 2011-12-05, 16:31
A moim zdaniem to tak łatwo jest oceniać innych ludzi, przecież tak naprawdę nie mamy pojęcia o tym czym kierują się te dziewczyny, dlaczego to robią i co w życiu przeżyły. Taki zachowania wcale nie muszą być sposobem odreagowywania swoich niepowodzeń, to może świadczyć o niskiej samoocenie, która jest czymś zawsze wywołana. Jestem zdania, że takim dziewczynom trzeba współczuć, a nawet nie tyle współczuć, bo współczucie nikomu nie pomoże (wręcz przeciwnie), co próbować im pomóc, a nikomu nie pomogą wyzwiska. Najłatwiej oceniać nie znając podstaw kierujących jakimiś zachowaniami.
Dodam, że dodatkowy bodziec do np. przeżywania erotycznych "uniesień" w dyskotekowej toalecie stanowi alkohol (narkotyki). Alkohol wpływa na świadomość i taka dziewczyna nie do końca zdaje sobie sprawę z tego co robi. Nawet " dziewczyna porządna" może mieć gorszy dzień, pójść raz na dyskotekę (dać się namówić znajomym), wypić za dużo i... "przespać się" z nowo poznanym kolegą. Jak ją wszyscy określą? Dziwka? Czy kur**? Tak łatwo jest oceniać...
_________________ Jeśli któregoś dnia masz być szczęśliwy, dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj?
ludzie dlaczego od razu szukacie drugiego dna. moim zdaniem dziewczyna całuje się na dyskotece, a nawet pieprzy po kiblach dlatego, że ma na to ochotę. dlaczego zaraz musi mieć niską samoocenę i się tym dowartościowywać, albo odreagowywać jakieś tam niepowodzenia.
kolejną ciekawą sprawą jest to dlaczego cały czas piszecie, że taka dziewczyna to jest taka i taka, a nawet przez myśl wam nie przejdzie, że przecież ten chłopak robi dokładnie to samo i moim zdaniem z tych samych pobudek. dlaczego w tej kwestii nie ma równouprawnienia i tak różne jest postrzeganie takiego chłopaka i dziewczyny.
ja sam nie raz, gdy wyjdę gdzieś na miasto podrywam laski i całuje je zaraz po spytaniu jak mają na imię i nie widzę w tym nic złego. tak samo nie uważam, że dziewczyna z którą się całuje się nie szanuje. nigdy nie zdarzyły mi się jakieś seksy w kiblach czy innych krzakach, ale to dlatego, że nie widzę nic przyjemnego w kochaniu się w takich warunkach, ale jeśli ktoś lubi to "róbta co chceta"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum