Dyskotekowe życie .? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Uczucia » Dyskotekowe życie .?

Dyskotekowe życie .?
Autor Wiadomość

elus 
User

Imię: Gosia

Wysłany: 2009-11-04, 14:49   Dyskotekowe życie .?

Co sądzicie o dziewczynach które np. na dyskotekach całują się z pierwszym lepszym chłopakiem albo dają się obmacywać lub palą tam i piją ? Nie chodzi mi od razu o takie jakieś puszczalskie tylko takie które z reguły są porządne ale takie zachowanie to ich jednorazowy wybryk . . .

Ja je z jednej strony rozumiem bo one zazwyczaj są niedowartościowane i chcą choć przez chwile poczuć się dla kogoś najważniejsze dlatego tak się zachowują choć nie zdają sobie sprawy że są tylko wykorzytywane ... :!:

jr_ 
Pogromca postów

Imię: Manselinosa

Wysłany: 2009-11-04, 14:53   

pilenie i palenie to nic złego.
Jak dają się obmacywać, całują się z pierwszym lepszym są puszczalskie.
A jak mają w tym czasie chłopaka to są dziwkami.

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Mmm ... ;*

vvdx 
Mega wymiatacz
smoker

Imię: Piotrek

Wysłany: 2009-11-04, 15:47   

tzw. szybka diagnoza ;) ja jednak takie zachowanie akceptuje :mrgreen:

orchidea_91
User

Wysłany: 2009-11-04, 16:09   

elus napisał/a:
o sądzicie o dziewczynach które np. na dyskotekach całują się z pierwszym lepszym chłopakiem albo dają się obmacywać lub palą tam i piją ?

dzieje się tak najczęściej pod wpływem alkoholu, bo jak wspomniałaś: " z reguły są porządne ale takie zachowanie to ich jednorazowy wybryk . . .", myślę, że nic w tym złego o ile nie dochodzi do czegoś więcej, może rzeczywiście te dziewczyny chcą być dowartościowane, chcą oderwać się od szarej codzienności :-)

Porcelana. 
Pogromca postów
Laura Palmer

Wysłany: 2009-11-04, 16:26   

Hm, wydaje mi się, że picie i palenie, w takich miejscach jak kluby, to akurat nic dziwnego ;)
Jeśli chodzi o poznawanie facetów (oczywiście nie mam tu na myśli jakichś macanek, ale umówmy się - pocałunek z nowo poznanym facetem na jakieś imprezie chyba wielu z nam się trafił, mnie też. :-) ) to z wiekiem z tego się wyrasta, mając już jakiś-tam-wiek, milion spraw na głowie, pracowity tydzień i chwilę dla siebie w weekend, wychodząc ze znajomymi do klubu, ostatnie o czym się myśli, to wikłanie się w jakieś romanse. Człowiek zwyczajnie chce się wtedy odprężyć, potańczyć, pogadać.

Są oczywiście i takie dziewczyny, które bez "wyrwania" kogoś nie potrafią zaliczyć wieczoru do udanych, a co o takich sądzę...? Hm, ich życie, większość tych, które ja spotykam, to dorosłe kobiety. Wiem tylko, że ja bym tak nie potrafiła. :-)
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.

fire, walk with me...

cappuccino 
Pogromca postów
Niezwykła

Imię: Madeleine

Wysłany: 2009-11-04, 18:05   

Palenie w klubach - to normalka, zawsze tam dużo dymu, picie - też, byleby nie wylądować pod stołem :).
Co do tego, że całuje się z pierwszym lepszym i dają się obmacywać, to jest to ich sprawa moim zdaniem, tylko niech się potem liczą, że mogą mieć nadszarpaną opinię. Jak w "Granicy" - co z tego, że ty wiesz jaka jest prawda, ludzie widzieli cię w konkretnej sytuacji i przykleją odpowiednią etykietkę.

Miałam kiedyś znajomą, imprezowiczkę. Poszłam z nią RAZ na imprezę, nigdy więcej, ostrzegano mnie, ja nie do końca wierzyłam, ale faktycznie, znikła z jakimś kolesiem już zdrowo na procentach i nie wnikam czym jeszcze a ja zostałam sama w nieznanym miejscu z nieznajomymi ludźmi.

Może przez to traumatyczne przeżycie ukształtowało się moje zdanie na temat takich dziewczyn ;)

Lena 
Pogromca postów
<3

Imię: Mieczysława

Wysłany: 2009-11-04, 20:47   

chyba kazda przechodzila ten okres :mrgreen: :mrgreen:

SweetGirl 
Pogromca postów
nie taka słodka

Wysłany: 2009-11-04, 20:50   

Hmm , to zależy , ale chyba każda dziewczyna w dodatku wolna w pewnym wieku tak robi.. nie wiem jak to trafnie nazwać, ale.. korzysta z życia? :]

Słonecznikowa 
User
Materialna Dziwka

Wysłany: 2009-11-05, 17:08   

A może pomyślmy jeszcze, że to działa w dwie strony, że dość często faceci też są wykorzystywani lub tymi pierszymi lepszymi.
W imprezowym życiu to dość często spotykane.
każdej linii wiodącej w plus minus nieskończoność...

Pan Rysownik 
Wymiatacz
3%

Imię: Marek

Wysłany: 2009-11-06, 01:35   

Kobiety mają to do siebie, że wybierają sobie podświadomie miejsca w których uważają, że mogę pokazać swoją drugą stronę. Taka przykładowa Zosia, na co dzień pracuje robiąc Big Maci dla ciężko pracujących mężczyzn, jest spokojna, lubiana, koleżanki wiedzą, że mogą na niej polegać. Nie wiedzą, że gdy Zosia zostaje sama i podąża w stronę klubu w piątkowy wieczór - zmienia się w bestię pożądania. Ona idzie się tam dobrze bawić. A co sprawia więcej przyjemności jak wydawanie swego ciała na różne bodźce seksualne jak np. pocałunki, taniec etc.? Zosia daje przyzwolenie facetom na parkiecie - mogą z nią tańczyć, mogą nawet ją pocałować. Oni uważają siebie za zdobywców, podczas gdy to Zosia zdobyła tych facetów. Tak też będzie póki Zosia nie spotka faceta zdolnego postawić się jej seksapilowi i zainteresować ją czymś innym niż swoim tyłkiem, dłońmi na jej tyłku i językiem na jej karku. Dyskotekowe życie będzie trwało, bo Zosia czeka na tego faceta.

Ostia 
VIP

Wysłany: 2009-11-06, 07:53   

A więc Zosia szaleje, póki oto nie przybędzie Ten Jedyny? I to jedyny powód, dla którego prowadzi tak przaśne życie?
Uwikłana w świat?

Pan Rysownik 
Wymiatacz
3%

Imię: Marek

Wysłany: 2009-11-06, 12:20   

Nie, ona je prowadzi, bo to jest przyjemne. Fakt, że dziewczyna całuje się i obmacuje z jakimiś facetami nie czyni z niej jeszcze puszczalskiej. Dla Zosi to czysta zabawa. Mamy wiek równouprawnienia - Zosia jest tak samo zdobywczynią męskich serc, jak mężczyźni są zdobywcami jej serca. Tu nie trzeba nikogo usprawiedliwiać, bo nikt nie robi nic złego.

sheilven 
Pogromca postów

Wysłany: 2009-11-06, 22:31   

palenie, picie w klubach, to chyba nie nowość.
całowanie się, alkohol robi swoje, ale powiedzmy, że to nie jest zmowu zbrodnia. idzie się tam, żeby się bwaić. no to zabawa. kto się puszcza, to nie jest dobra klasyfikacja, bo tak samo ten chłopak, skoro się całuje z pierwszą lepszą, jeśli tak to klasyfikować. chociaż dla mnie to nic strasznego, wiadomo jak jest, dopóki się nie kończy takich imprez po 10minutach w kiblu z jakimś typem.

Aerien 
Mega wymiatacz
NewBorn

Imię: Agnieszka

Wysłany: 2009-11-07, 00:07   

Pan Rysownik, mimo że nie jest kobietą zna kobiecą naturę o wiele lepiej niż większość facetów. Zgadzam się z nim w 100%. Jeśli całuję się facetem to dlatego, że chcę się pobawić a nie, że się puszczam. Oczywiście są granice. Tak wiec żyjemy w XXI wieku i to, że kobita także jest zdobywcą nie powinno nikogo dziwić.

Apassionata
User

Wysłany: 2009-11-07, 10:39   

Do palenia nic nie mam bo sama palę (niestety) a co do picia jak kto woli ja nie piję bo i bez tego umie się bawić. Całowanie z pierwszym lepszym? Jak kto woli ja zawsze odchodzę od takiego kolesia szczególnie jeszcze jak mu jedzie z buzi samym alkoholem.. Obmacywanie? Wykluczone śmierdzi mi to już puszczaniem się (bez obrazy).

Odpowiedz do tematu