Hejka, na imię mam Michał mam prawie 17 lat , mieszkam niedaleko Lublina, tam chodzę do szkoły. Hmmm.. Na tym forum znam tylko jedną osobę (nuneczek10, on też tu jest chyba nowy), ale mam nadzieje że ta liczba wkrótce się zmieni :)
Co do zainteresowań..
Standard:
- dobra muzyka
- dobry film
- sport(ostatnio trochę zaniedbane zainteresowanie)
- komputer i wszystko(no prawie) co z nim związane
- psychologia i parapsychologia
No nie wiem co tu jeszcze napisać :D
szkoda, że łączysz emoty z oficjalnym pożegnaniem .
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Constantine,
zapomniałem dopisać "grać". Uwielbiam grać. Jeśli chodzi o kibicowanie to słaby ze mnie kibic, ale jeśli już komuś kibicować to Lubelski Motor :D.
To pozdrowienie pod każdym Twoim postem wygląda co najmniej sztucznie, ale witaj :)
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum