Wysłany: 2010-03-07, 18:38 Dzień Kobiet a 26 maja...
Mam taki dylemat. Czy mogę złożyć życzenia i np. róże/kwiaty mojej mamie jutro i 26 maja? W prawdzie są to inne święta ale bardzo podobne. I czy można złożyć.. może banalne ale pytam się, trochę późny temat, ale może ktoś odpowie albo doradzi jak on to robi. Pozdrawiam.
_________________ Mam 16 lat ale życie to nie bajka to piechdolona walka.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-07, 18:42
~Krystian. napisał/a:
Czy mogę złożyć życzenia i np. róże/kwiaty mojej mamie jutro i 26 maja?
wrecz powinienes jezeli juz obchodzicie swieta.
~Krystian. napisał/a:
ale może ktoś odpowie albo doradzi jak on to robi. Pozdrawiam.
daj jej kwiatka życz zdrowia szczescia pomaranczy i pociechy z dzieci, albo zrob cos bardziej kreatywnego cos bardziej od siebie, z serca
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
U mnie w domu utarła się taka tradycja, że tata mojej mamie, mojej siostrze i mi co roku 8. marca kupuję po kwiatku, skład życzenia i mamie jeszcze jakiś drobiazg podaruje. I to działa w dwie strony - my 30. września to samo robimy.
W sumie to zależy od domu, ale ja sądzę, że to raczej powinność.
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
U mnie w domu utarła się taka tradycja, że tata mojej mamie, mojej siostrze i mi co roku 8. marca kupuję po kwiatku, skład życzenia i mamie jeszcze jakiś drobiazg podaruje. I to działa w dwie strony - my 30. września to samo robimy.
U mnie jest taka tradycja tez, ale mala... bo kupic i powiedziec w 3 swieta (8.3, 26.5, urodziny) to samo to jest krepujace i troche bez niespodzianki, myslalem ze w to swieto kupie to w tamto co innego a w jeszcze inne tez co innego, albo po prostu od serca zyczenia ale to klasyczne... ale niektorzy powiedza.. ze mam problemy...xdd THX
_________________ Mam 16 lat ale życie to nie bajka to piechdolona walka.
O zgrozo. Nie nie mozesz. Powinieneś złożyć wszystkie życzenia z życzeniami noworocznymi, na pewno by się mama ucieszyła, ze pamiętasz juz 3 miesiące przed.
I chciałbym dodac, ze ja ta zaaaaawsze robie ....
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Wysłany: 2010-03-07, 21:47
~Krystian., a Twoja mama jest kobietą? chyba tak, więc pytanie bez sensu.
Myślę, że więcej radości by jej sprawiło abyś przez cały rok był grzeczny i się jej słuchał niż kwiatek w dzień kobiet.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Wysłany: 2010-03-07, 22:01
jutro napisał/a:
Myślę, że więcej radości by jej sprawiło abyś przez cały rok był grzeczny i się jej słuchał niż kwiatek w dzień kobiet.
To na pewno.
farbenka napisał/a:
Dobrze Wam;d. Mój tato mówi, że komunistycznych świąt nie obchodzi;d.
Nie mniej jednak przynajmniej na dzień matki wypadało by kupić chociaż kwiatka i złożyć życzenia, albo chociaż sie przytulic. To na pewno będzie więcej znaczyć niż oklepane 'dużo zdrowia'.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum