Kiedy i gdzie ? Jeśli jest to nawet w publicznym radiu o tym nie wspomną. Nie ma tej otoczki, tej oczywistości. Fakt, coś tam słyszałem o nim , ale nikt na dobrą sprawę tego nie obchodzi, bo media i wsn-ostwo nie robią z tego takiego szumu jak z 8 marca.
Wiesz, u nas w lokalnym radiu mówią o tym, nie wiem jak w tv, nie pamiętam, czy coś mówili w zeszłym roku, ale masz rację, dzień kobiet jest bardziej nagłaśniany, ale to nie znaczy, że dnia chłopaka się nie obchodzi :)
Poza tym, skoro kobiecie milej będzie jeśli jej się złoży życzenia, czy nawet da tulipana, to czemu by tego nie zrobić? Okazja jest idealna :)
antos_17 napisał/a:
ja nigdy nie miałem problemu z pustymi gestami i nieszczerymi życzeniami, co święta to babci, to dziadkowi się życzy czegoś zupełnie przeciwnego, niż się ma na myśli;)
Współczuję.
A na spotkanie róża herbaciana, albo tulipan i ani słowa, że spóźnione.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Więc tak kupiłem 3 róże czerwone chyba i w ogóle było spoko cieszyła się z nich tak myślę heh a o dniu kobiet nic nie mówiłem ani ona się nie pytała z jakiej to okazji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum