Puk Puk, czy dobrze trafiłam?
Należe do troche starszej młodzieży, ale nigdy nie zwracałam uwagi na wiek moich rozmówców...
Mam nadzieje, że sie polubimy i zostane tu długo...
Moje hobby to gadanieeeeeeeeee........
uwielbiam rozmawiać na różne psychologiczne i filozoficzne tematy...
i mimo, że często to robię to i tak mi mało i dlatego lubie internetowe pogawędki
Książek nie czytam, a jak czytam to naukowe albo dokumentalne, typu np. Fukuyama albo Huntington (nie wiem jak nazwać ten rodzaj literatury hehe).. nie lubie wymyślonej fabuły, oglądam też raczej mało filmów :)
Z muzyką jestem dość blisko, bo mój facet jest DJ'em..
Słuchamy dub'ów, dużo reggae.. ostatnio drum'n'bass :)
Kiedyś słuchałam polskiego rapu, ale jakoś mi przeszła ta zajawka, sama nie wiem czemu
CheeryLipstick napisał/a:
LongIsland napisał/a:
Puk Puk, czy dobrze trafiłam?
zależy gdzie chciałaś trafić.
heeeeeeeeeey.
Hehe
Hey! :)
Chciałam trafić w miejsce gdzie się dużo rozmawia i się jest przyjaźnie nastawionym do drugiego człowieka
Wiesz dlaczego francja zgodziła się na przyjęcie licznej rzeszy polskich emigrantów?
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum