Człowieku jak laska chce ci dac to rżnij ją niech wióry lecą. Masz okazję to sobie nie żałuj.
Chyba, że ma szmatę z pochwy...
Nie dość że frajer, to na dodatek dziecko Firmy JP ... Przecież fani firmy to dzieci po 13 lat które chcą się napiąć i " Jeb... Policję" Nigdy nie mieli do czynienia z policją ale ich nienawidzą. Żałosne. Sory all że nie do tematu no ale cóż poradzić.
Imię: Matt
Wysłany: 2010-07-05, 22:21
Conan1993 napisał/a:
Nie dość że frajer, to na dodatek dziecko Firmy JP ... Przecież fani firmy to dzieci po 13 lat które chcą się napiąć i " Jeb... Policję" Nigdy nie mieli do czynienia z policją ale ich nienawidzą. Żałosne. Sory all że nie do tematu no ale cóż poradzić.
Typie, wara od Straho. Posiedź troszkę dłużej na Forum potem pieprz swoje farmazony na lewo i prawo.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
(...)Mi się w tych sprawach nie śpieszy, takie już mam nastawienie i psychikę. Po prostu boję się tego co może się stać, a jeszcze nie związałem się z nią tak bardzo mocno i nigdy nic nie wiadomo. Chciałbym aby moja inicjacja seksualna rozpoczęła się z osobą, z którą będę dzielił baaardzo długie lata życia. Strasznie tego nie chcę, nie pamiętam kiedy ostatni raz na kimś mi tak mocno zależało.
Tu Ci juz ludzie pisali wlasciwie, ja powtorze nieco innymi slowami: trzeba z czlowiekiem szczerze porozmawiac, przeciez jest Ci bliska. Ja w ogole uwazam ze rozmowa duzo moze rozwiazac. Jest jeden wazny moment: niektore dziewczyny sa czule na punkcie tego, ze sie im odmawia wspolzycia, bo moga sie poczuc niechciane czy nieatrakcyjne fizycznie. Wiec musisz dokladnie dac jej do zrozumienia, ze to nie tak. Najpewniej ta dziewczyna miala co najmniej jednego partnera i brak jej po prostu seksu. Tak jak juz tu ktos powiedzial, mozesz zaspokoic inne jej potrzeby - wsparcia duchowego, tak zeby poczula, ze jest dla Ciebie wazna.
Straho napisał/a:
Człowieku jak laska chce ci dac to rżnij ją niech wióry lecą. Masz okazję to sobie nie żałuj. Chyba, że ma szmatę z pochwy...
Straho, Naprawde masz problemy, nie mowie tego zlosliwie. Wizyta u seksuologa by nie zaszkodzila.
_________________ Zagladnijcie na moja strone, to zobaczycie, jakie sajty sa na tym forum, w podobno wolnym kraju sekowane. Oficjalny powod - reklama!
Powiedz jej wprost, że ty nie chcesz jeszcze uprawiać seksu, bo to dla ciebie za szybko, powiedz, że ty teraz jeszcze nie potrafisz, nie jesteś gotowy na ewentualne konsekwencje.
Jeżeli dziewczyna będzie chciała cię po tym zostawić to niech sobie idzie, bo nie jest warta prawdziwej miłości
_________________ któregoś dnia może mnie nie być po prostu załóż
przypomnisz mnie sobie
ale nie czuj żalu,
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum