Dziewczyna mówi "seks", ja nie wiem co zrobić... Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » Dziewczyna mówi "seks", ja nie wiem co zrobić...

Dziewczyna mówi "seks", ja nie wiem co zrobić...
Autor Wiadomość

Vicol 
Stały User

Imię: Wiktor

Wysłany: 2010-07-03, 15:43   Dziewczyna mówi "seks", ja nie wiem co zrobić...

Może najpierw troszeczkę powiem z kim macie do czynienia i jaka jest sytuacja.

Tak więc od około miesiąca mam dziewczynę, wszystko ładnie pięknie się układa, do czasu kiedy kompletnie zgłupiałem przez propozycję na seks...

Mamy po 17 lat, mi się w tych sprawach nie śpieszy, takie już mam nastawienie i psychikę. I tak kiedyś to trzeba będzie zrobić, ale nie teraz. Po prostu boję się tego co może się stać, a jeszcze nie związałem się z nią tak bardzo mocno i nigdy nic nie wiadomo. Chciałbym aby moja inicjacja seksualna rozpoczęła się z osobą, z którą będę dzielił baaardzo długie lata życia. Z drugiej strony, boję się, że jeśli powiem "nie" to cholernie się na mnie zdenerwuję i w związku z tym - zostawi. Strasznie tego nie chcę, nie pamiętam kiedy ostatni raz na kimś mi tak mocno zależało.

Chciałbym jakoś z tego sprytnie wyjść, aby przekonać ją, że to może być nierozsądne i jednocześnie jej nie stracić...

Z początku myślałem żeby powiedzieć coś takiego: "Ja nie chcę tego robić i jeśli zależy Ci na mnie, uszanuj to", ale nie wiem czy to jest dobre.

Kompletny kryzys....

kotek:* 
Mega wymiatacz

Imię: ka$ia

Wysłany: 2010-07-03, 15:47   

ehhh.... pogadaj z nią szczerze i daj do zrozumienia, ze nie jesteś na to gotowy, jeśli cię kocha i jej na tobie zależy to przyjmie to do informacji ;) a jeśli nie no to widocznie nie jest ciebie warta :kwasny:

Vicol 
Stały User

Wysłany: 2010-07-03, 15:56   

Boje się szantażu typu:
"Jeśli mnie kochasz, to to zrobisz"
A ja ją kocham i tu jest problem....

Piracy 
Pogromca postów
Fuck-Friend

Imię: Matt

Wysłany: 2010-07-03, 15:59   

Oj, stary - pieprzysz. Postaw sprawę jasno, że Ci na niej zależy, ale na takie stosunki jest jeszcze za wcześnie.

Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.

Ufam tylko tym kobietom, które widziałem nago.

brudneulicemiast 
Stały User

Imię: Katasza

Wysłany: 2010-07-03, 16:02   

Ona już kiedyś uprawiała seks ?

Vicol 
Stały User

Wysłany: 2010-07-03, 16:15   

Nie mam pojęcie, ale mam wrażenie, że nie uprawiała.

brudneulicemiast 
Stały User

Imię: Katasza

Wysłany: 2010-07-03, 16:25   

Spróbuj z nią porozmawiać. Na moje jest jeszcze za wcześnie na taki krok i po co masz robić coś czego nie chcesz ? Pierwszy raz jest ważny w życiu seksualnym człowieka a jak ona tego nie zrozumie to tego kwiatu pół światu :)

Heidii
User

Wysłany: 2010-07-03, 16:27   

Hey! ;p widzę że jeszcze nikt nie odpisać ci na ten temat hmm.. tak naprawdę nie wiem co ci napisać, bo dziewczyny praktycznie mają z tym problem a nie chłopcy ;) ) Lecz gdy przeczytałam twoje zdanie : "Ja nie chcę tego robić i jeśli zależy Ci na mnie, uszanuj to", - hmm.. gdyby do mnie tak chłopak powiedział to potraktowała bym to jako szantasz moim zdaniem powiedz jej to co tu napisałeś na forum że potrzebujeszz czasu ze to za szybko i ze nie jetescie tak długo ze soba, a poza tym spytaj jej sie czemu zalezy jej tak bardzo na tym, powiedz jej to co czujesz... No chyba że to jest taki typ dziewczyny ze cie wybrechta i opowie to wszystko koleżankom? Pozdrawiam ;) )

Vicol 
Stały User

Wysłany: 2010-07-03, 16:41   

Ja już się pytałem jej, dlaczego ona chce to zrobić. W odpowiedzi usłyszałem "I tak prędzej czy później do tego dojdzie, a ja jestem zdania że lepiej prędzej". Troszeczkę mnie to zdziwiło. Wgl to roziwnę się trochę żebyście wiedzieli jaka jest sytuacja.

To jest dziewczyna skomplikowana wg mnie, ale to mi się w niej podoba. Bardzo często mnie jakoś "szantażuje" ale to raczej dla żartów, ale w każdym z nich jest troszeczkę prawdy. I teraz właśnie nie wiem jak to odbierać, czy jako żart czy raczej na serio sobie wziąć. Tak sobie myślę, że ona naprawdę byłaby gotowa to zrobić, ale raczej uszanuję moją decyzje. Strasznie to pomieszane jest.... Wiecie co, dzięki temu co pisze do was, dociera do mnie, że nie zostawi mnie.

Rok temu umarła jej mama, jest w kłótni w ojcem i nie wiem czemu (czy to blef czy prawdziwa prawda) mówi, że zostało jej około 13 lat życia. Na początku naszej znajomości mówiła, że nie wierzy w miłość ani tym podobne, natomiast niedawno napisała mi, że ja jej pokazałem tą miłość. Jeśli to jest prawda, to muszę być dla niej kimś ważnym po prostu... Zmienić punkt widzenia drugiej osoby w tych sprawach to raczej niełatwe zadania...

Powiem jej po prostu że nie jestem na to gotów i jeśli nasza miłość będzie się rozwijać, to w przyszłości będę mógł to zrobić.

MrDj 
Mega wymiatacz

Imię: Paweł

Wysłany: 2010-07-03, 16:51   

Może to wałek i dziewczyna chce po prostu sprawdzić, czy na prawdę Ci na niej zależy?

Vicol 
Stały User

Wysłany: 2010-07-03, 17:03   

Jeśli mówisz prawdę, to to jest sprawdzenie czy jestem w stanie złamać swoje zasady i nagiąć moralność dla niej??

alpen. 
Pogromca postów
małe duże dziewczę.

Imię: Klaudia.

Wysłany: 2010-07-03, 17:33   

Vicol napisał/a:
Jeśli mówisz prawdę, to to jest sprawdzenie czy jestem w stanie złamać swoje zasady i nagiąć moralność dla niej??

Myśle, że o to MrDj chodzi.

Vicol napisał/a:
"Ja nie chcę tego robić i jeśli zależy Ci na mnie, uszanuj to", ale nie wiem czy to jest dobre.

Dobre.

Klaudia121121 
Mega wymiatacz

Imię: Klaudia

Wysłany: 2010-07-03, 17:43   

Piracy napisał/a:
Oj, stary - pieprzysz. Postaw sprawę jasno, że Ci na niej zależy, ale na takie stosunki jest jeszcze za wcześnie.

święta racja...

Heidii
User

Wysłany: 2010-07-03, 17:45   

Wiesz co z tego co piszesz wydaje mi się że jest zagubiona może potrzebuje miłości skoro nie ukłąda jej sie w domu i do tego śmierci mamy ;((... A mam pytanie czy ty ją kochasz ? czy ten związek jest z przymusu trochę... ?? bo odnoszę wrażenie że ty z nia jestes hmm.. jakby to ując po prostu żeby mieć dziewczyne i czujesz do niej bardziej przyjaźń ? sorry ale tak mi się wyadaje z tego co piszesz ;) )

kaszczyca 
Wymiatacz
półmetek.

Imię: kasia

Wysłany: 2010-07-03, 17:55   

Obiektywanie patrząc to namawia się dziewczyny,żeby się z tym nie spieszyły i jasno,dobitnie mówiły chłopakowi 'NIE' jeżeli nie są jeszcze gotowe na seks.

To powinno działac w obie strony.
Vicol napisał/a:
Boje się szantażu typu:
"Jeśli mnie kochasz, to to zrobisz"
A ja ją kocham i tu jest problem....

O tym nie myśl. Powiedz,że narazie tego nie zrobisz i tyle. Po prostu jeszcze nie jest 'ten' czas.

Tu już zgłupiałam. Po miesiącu w związku padła propozycja?

łał.
Vicol napisał/a:
Tak więc od około miesiąca mam dziewczynę,

,,A z tą miłością jest tak, jak z wizytą u dentysty"-H.

Odpowiedz do tematu