Wysłany: 2010-01-02, 18:36
jr_ nie powiedziałabym. To w rurkach grube nogi wyglądają gorzej. Wiem po sobie.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
o w rurkach grube nogi wyglądają gorzej. Wiem po sobie.
ja też wiem ;D w moim przypadku jest inaczej, pupa zgrabniej wygląda... ja mam grube uda i jak ładnie wybiorę rurki to dobrze to wygląda... bo dzwony są za szerokie
Myślę o dzwonach pozytywnie. Kojarzą mi się z przyjemnymi, hippisowskimi czasami. Mam genialną parę fioletowych dzwonów, już bardzo startych w wielu miejscach - ale chodzę w nich od czasu do czasu.
Wysłany: 2010-01-02, 20:23
jr_ napisał/a:
ja też wiem ;D w moim przypadku jest inaczej, pupa zgrabniej wygląda... ja mam grube uda i jak ładnie wybiorę rurki to dobrze to wygląda... bo dzwony są za szerokie
dokladnie. zobaczmy np Beyonce ktora ma duza pupe i spore uda, w rurkach i szpilkach wyglada swietnie, w dzwonach nie.
ja tez wole siebie w rurkach.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
kiedyś chodziłam chwaliłam sobie bardzo, ale to było jeszcze w czasach gimnazjalnych kiedy tyłka i ud było bardzo mało przy dość niezłej długości nóg jak na tamte bezszpilkowe czasy. teraz też mam jedne, chociaż noszę je rzadko. sprawiają wrażenie looku spod żuerni, są świetnie poprzecierane, szerokaśne, przy tym ssuper szyte, że wygląd nawet zgrabnie, no. ale jednak na ogół wolę zwyklaki albo rurki. fajne dzwony teraz jest barzo ciężko dostać.
Nie.
Naprawdę są to spodnie,których nie toleruję ,bynamniej nie na swoich nogach.
Wydaje się w nich krutsza,grubsza,nie wiem jakie załóżyć buty ,cały czas szarpałam nogawki.
Pozostanę jednak przy rurkach i bojówkach.
Ale pamiętam..brokatowe dzowny..hit dzieciństwa..koniecznie musiały mieć dodatkowo łańcuszek.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum