Jestem, jesteśmy w pełni świadomi tego. Zwykły użytkownik nie może skasować treści posta, a ty widziałem nagminnie to robiłaś w grach słownych.
W grach słownych ? Oczywiście,że tak. Zastanawiam się jednak,czy na forum w ogóle coś takiego się znajduje..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Chodziło mi o gry forumowe. Ciężko się domyśleć no nie?
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Chodziło mi o gry forumowe. Ciężko się domyśleć no nie?
To kasuje nagminnie.Trochę ciężko
Czy jeszcze trzeba coś wyjaśnić ?
Reasumując,wypowiadacie się na tym forum,więc jednocześnie akceptujecie jego regulamin.Nie możliwości edytowania postów po 90 minutach.Zawsze istnieje możliwość wystąpienia o taką prośbę do moderatore,lecz z konkretnym powodem,a nie z typowym 'widzi mi się'.
To samo tyczy się fotoalbumu.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum