Gdy chcę edytować post pisze, że muszę odczekać 90 minut. Odczekałem więcej niż powinienem i nadal nie da rady edytować. Dla próby chciałem edytować post, który rok temu napisałem, i też zostaję poinformowany, że muszę odczekać 90 minut kiedy ten post był napisany w grudniu
O co tu chodzi?
zanim się posta wysle należy przemyśleć co się napisało a 90min to dużo czasu na zmianę
potem z takich edycji wynikły by nieporozumienia
Już nie o to mi chodzi. Jak chcę pokasować sobie np. niektóre foty z mojego foto albumu to nie da rady bo? ...Nie da się edytować. Albo kogoś przestałem lubić to wymazuję go wtedy z listy ulubionych osób na forum w grach forumowych.
Wysłany: 2009-11-03, 12:19
To takie zabezpieczenie przed tym, żeby ktoś nie usuwał sowich postów, bo wtedy jeśli ktoś ją czyta to dyskusja robi się beznadziejna.
A z ze zdjęciami raczej nie ma problemu. Zawsze możesz napisac do kogoś z administracji z prośbą o usunięcie.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
A ja przypominam,że umieszczając swoje zdjęcia w fotoalbumie tym samym akceptujecie jego regulamin.
Więc nie spodziewajcie się ,że usuwanie zdjęć przed 90 minutami ,będzie powszechnie akceptowane, tym samym moderatorzy nie będę spełniać każdej prośby usunięcia zdjęć,czy tematów.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
albo raz na czas poprosi o usunięcie to nie spełnicie prośby?
Zwykle spełniamy w takim przypadku.
I nie ma to związku z podlizywaniem się,czy też nie.
Jednak przypominam,że wklejając zdjęcia do foto albumu jednocześnie akceptujecie jego regulamin.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum