Hej : ) Nazywam się Oksana. Miejscowości nie ma sensu podawać - prawdopodobnie nie słyszeliście o tym miejscu :P Lubię czytać książki, szczególnie coś z gatunku fantasy, tańczę, jeżdżę konno, gram w tenisa ziemnego... długo można by wymieniać, ale to są chyba te najważniejsze rzeczy.
Nie wiem co mogę jeszcze napisać, jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało... ofc nie gwarantuję, że odpowiem na wszystko :P
Ostatnio zmieniony przez tezaa 2010-02-27, 15:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie mam jednego ulubionego stylu, ale jeśli miałabym wybierać to napewno byłby to breakdance, dancehool.
Kochałam chodzić na lekcje baletu, fascynował mnie ten taniec, aczkolwiek ostatnio zaprzestałam treningów.
Imellion napisał/a:
Ulubiony autor??
Napewno Jacqueline Wilson, Stephanie Meyer, Meg Gabot, Carey Mike. Dużo by wymieniać ;P
_________________ nie mogła lepiej wybrać. nikt inny nie dałby jej tyle szczęścia, miłości,
tyle pewności we wszystkie jutra świata.
Ich jutra. Jej i Jego. Wspólne.
ja, rok temu. ;P teraz mam inny kolor włosów, ale poza tym chyba się bardzo nie zmieniłam
_________________ nie mogła lepiej wybrać. nikt inny nie dałby jej tyle szczęścia, miłości,
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Aa emo :D :D Żart :D ..Witaj na forum :> Ja tańczę poppng :D
może to tak wygląda, ale nie jestem emo długo tańczysz?
[ Dodano: 2010-02-27, 16:24 ]
Kasias napisał/a:
A czego słuchasz? ; )
a to różnie reggae, pop, techno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum