Siema, jestem Paweł , mam 19 lat i mieszkam w Radomiu Zainteresowania? Życie. Czyli tak naprawdę wszystkim po trochu, sportem ( sztuki walki), muzyka ( hip hop, reggae i klubowa głównie, ale zależy co mi wpadnie w ucho), samochody no i wiadomo- dziewczyny Nie lubię pisać o sobie, ale myślę, że moje posty będą mówić same za siebie :)
Rap jak już. Rap - muzyka, hip - hop - kultura.
Czytasz?
Filmy oglądasz?
Historię i biologię lubisz?
Widzę, że bardzo dokładna jesteś Filmy oczywiście oglądam. Lubię polskie kino- Psy, Psy 2 (wogóle filmy Pasikowskiego ) ,Kiler i Kilerów 2, Poranek Kojota , Dzień Świra i tym podobne filmy, nie chce mi się wymieniać wszystkich. Z zagranicznych też mam kilka, które zajmują wysoką pozycję w moim rankingu Książki czytam bardzo rzadko, a co do historii i biologii to skończyłem szkołę średnią i wybieram się na studia. Biologii na szczęście nie będę już miał, a historię tak i dobrze, ale lubię tylko historię najnowszą Polski i okres wojen światowych. Czyli wiek XX :)
Po książki o psychopatach :D Ostatnio przeczytałem świetną książkę "Psychopata", wcześniej "Podarowana śmierci" i "Kokon". Lubię ten klimat.
Cytat:
jakie autka?:D
Oczywiście te szybkie :) Mam słabość do niemieckich, BMW i Mercedes, chociaż sam jeżdże Seatem Ibizą :)
_________________ „ (...) w zasadzie najważniejsze jest samo życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. I już nie wiadomo, co jest najważniejsze.” M. Edelman
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum