Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-25, 22:03
coś się dzieje tylko że to jest o wielkie coś za mało, to będzie dnoi nic tego nie zmieni fajnie by było gdybyśmy mieli chociaż silną kadrę jak pisze cons ale w nią też jakoś nie wierze a niech sobie będę tym pesymistą :P
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Imię: Piotrek
Wysłany: 2010-03-28, 20:25
Tak z mojego punktu widzenia przygotowywanie stadionów jest odwrotnie proporcjonalne do siły i możliwości kadry narodowej bo my może i zdążymy z przygotowaniami, za to Ukraina ma mocniejszą i lepiej grającą kadrę...
_________________ Sztuczna inteligencja nie może równać się z naturalną głupotą.
Rzekła lilia do motyla: "Nikt nie patrzy. Niech pan zapyla".
Ta, jak ja to uwielbiam. Dróg nie budują, stadiony w polu, kolej i lotniska w ogóle nie istnieją w ogóle jest przej.....ne, ogólnie 'zabiorom' i nie 'oddadzom'.
Poziom świadomości społeczeństwa odnośnie rozwoju kraju bywa przerażający. ale tak to jest jak się czyta tylko fakt i słucha RM..
Połączenie akurat tych dwóch mediów w jednym zestawieniu ma małą rzeszę odbiorców.
asot92 napisał/a:
stadiony w polu,
Nie sądzę.
asot92 napisał/a:
Dróg nie budują
Budują ale zbyt wolno.
asot92 napisał/a:
otniska w ogóle nie istnieją
Ciekawe gdzie ludzi lądują po przylocie do Polski?
asot92 napisał/a:
Poziom świadomości społeczeństwa odnośnie rozwoju kraju bywa przerażający
O tak, nie mam pojęcia gdzie Ty mieszkasz. Rozwój kraju jest jaki jest myślę, że niczego lepszego nie moglibyśmy się spodziewać. Ja jeżdżę czasem po kraju i widzę powstające stadiony, budowy dróg etc. Nie jest to super szybka budowa ale powtarzam niczego lepszego po prostu nie wypadało się spodziewać. Oczywiście nie zdążą ze wszystkimi rzeczami ale EURO się powinno odbyć.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Zle mnie zrozumiales. Chcialem przedstawic swoja irytacje bo poprostu szlag mnie trafia jak slysze i czytam marudzenie i opinie innych na temat organizacji EURO 2012 w Polsce i Ukrainie. Oczywiscie ze nie zdazymy ze wszystkim bo trudno sie spodziewac ze w ciagu 5 lat od wybrania Polski i Ukrainy do organizacji euro zdazymy z budowa calej infastruktury ale to co najwazniejsze to bedzie. stadiony, lotniska autostrady i drogi ekspresowe (wiadomo, ze cala siec nie powstanie), hotele itd. Ja staram sie sledzic od samego poczatku przygotowania Polski i jestem pelen podziwu postepu prac (wiadomo ze byly lekkie podkniecia np we Wroclawiu) ale jestem w 100% pewny ze zdazymy do 2012.
Ze stadionami zdążymy bez większego problemu, lotniska się zaczynają remontować, rozbudowywać, remonty dróg idą bardzo wolno ale w dobrym kierunku (na euro będą jeszcze rozkopane drogi, ale to i tak budowa na przyszłość nie tylko na euro :P), ciekaw jestem tylko co zrobi nasza kochana kolej? Niby też się biorą do roboty, ale tutaj mam najwięcej wątpliwości :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum