Imię: Kasia
Wysłany: 2008-05-14, 16:46
mało wiem na ten temat ;P ale myślę że w ostatniej chwili coś wypadnie ;D
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Chciałabym żebyśmy zdąrzyli, ale stan przygotowań jest na takim niskim poziomie, że czarno to widzę.
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Wysłany: 2008-12-07, 22:39
Jeśli w ogóle coś przygotujemy to już będzie wielki cud! Jak na razie plany są lecz nic nie idzie. Wszystko zapewne będzie robione na ostatnią chwilę, w pośpiechu i chaosie.
Polska nie jest w ogóle przygotowana, fakt frogi mamy ale chu****, stadiony też, ale tylko na papierze . Rzeczywiście dobrze by było, gdyby euro wzięli nam Francuzi, oszczędzilibyśmy hańby.
Widzę, że temat zanikł, a nie powinien, bo zdania są podzielone.
Moim zdaniem Ukraina powinna przejąć organizację i brać górę nad Naszymi przygotowaniami. Wydaje mi się, że z tego nic nie wyjdzie, zrobimy sobie tylko wstyd Naszym zapleczem.
Nie mówię już o tym, że rozegramy z parę meczy po których odejdziemy z pochylonymi czołami, ale Polska nie jest krajem do aż tak dużych imprez. Jedyne co uważam za przygotowane i wiem, że na tym polu nie zawiedziemy to gościnność i zakwaterowanie.
Resztę uważam za totalną klapę już teraz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum