Mam pewien problem , z moim byłym chłopakiem rostałam się prawie rok temu byłismy ze sobą rok nikogo tak nie kochałam jak jego. Rostaliśmy się z tego powodu że on zaczoł się spotykac z innymi dziewczynami , oszukiwał mnie... od czasu do czasu go spotykam na jakiejś imprezie i zawsze to kończy się tak samo całujemy się i w ogóle.. Wiem że on mnie już nie kocha , ale ja nie mogę o nim zapomniec chciałabym ale nie potrawie i każda okazja by się do niego przytulić jest dobra.. I dlaczego on się tak zachowuje??
Imię: Paweł
Wysłany: 2010-02-27, 13:38
Wydaje mi się, że on nie chce się z nikim wiązać, poprostu jak ma okazję to Cię wykorzystuje. Myślę, że nie powinnaś mu się tak dawać. Postaraj się poprostu o nim zapomnieć.
Powinnaś sie zachować tak jak on i pokazać mu ze masz go gdzieś... Mam taka samą sytuacje i do póki pokazywałam mu ze mi zależy on mnie jeszcze obrażał... Dziewczyno najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa.
Powinnaś sie zachować tak jak on i pokazać mu ze masz go gdzieś... Mam taka samą sytuacje i do póki pokazywałam mu ze mi zależy on mnie jeszcze obrażał...
Najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa.
dokładnie, tak jak mówią inni.. Ja wiem, że jest ciężko zapomnieć, że to jest czasem silniejsze od ciebie, ale nie możesz tak po prostu robić, żeby on się Tobą bawił i żebyś była tylko wtedy kiedy on chce Cie pocałować czy przytulić...
_________________ ' gdy marzę otwarte oczy mam..., bo wiem, że w niebie miejsce mam :) '
Miałam podobny problem. Wiedziałam, że nie powinnam, ale jednak wykorzystywałam każdą okazję by się z nim widywać, przytulać itp. Musisz w końcu dopuścić bardziej rozum do głosu niż serce. Ja zaczęłam od małych kroczków. Nie pisałam do niego kiedy miałam okazję, nie widywałam się i tak powoli zaczął być mi obojętny. Muszę, jednak przyznać, że gdyby nie moja kochana przyjaciółka nie poradziłabym sobie. Dobrze by było gdybyś też miała taką osobę, która powie Ci w chwili zwątpienia "Nie! Nie rób tego! Pamiętasz co sobie obiecywałaś? Dasz radę jesteś silna, a on na to nie zasługuje, bo jest podłym draniem!".
Uwierz mi, wraz z upływem czasu uczucie będzie coraz słabsze, musisz tylko uwierzyć, że to możliwe i powoli do tego dążyć.
Powodzenia!
_________________ "Cały świat to scena
A ludzie na nim to tylko aktorzy
Każdy z nich wchodzi na scenę i znika
A kiedy na niej jest, gra różne role
W siedmioaktowym dramacie żywota"
Zwyczajnie Cię wykorzystuje . Chłopak domyślił się , że może Cię mieć kiedy mu się zachce , bo nie możesz o nim zapomnieć . Rozejrzyj się dookoła .. zobacz ilu fajnych chłopaków jest na tym świecie , może właśnie jakiś jest Tobą zainteresowany , a Ty tego nie dostrzegasz ? Powinnaś o nim zapomnieć z tego co piszesz minął już rok od Waszego rozstania , nie ma sensu dłużej rozpamiętywać tego związku .
On Cię traktuję prawie jak szmatę, a Tobie się to podoba? Przecież jeżeli się kogoś kocha, to nie ze względu na wygląd itd., ale na to, jaki człowiek jest.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
kolejny dziecinny problem? :x ile masz lat dziewczynko?
No ale ok.. Zastanów się czy chcesz się z nim wiązać, jeśli tak to zrób tak żeby to on Ciebie zdobył bądź tajemnicza, romantyczna itp
Jeśli nie chcesz to musisz zapomnieć. Tyle
Macie rację on się mną bawi , i dobrze wie że ja coś do niego jeszcze czuje... Bardzo chę o nim zapomnieć i potrafić powiedzieć mu NIE.. A jak szmata to ja się przez niego czułam już nie raz i już sobie powiedziałm że to był ostatni....
[ Dodano: 2010-02-28, 11:31 ]
nuneczek10 napisał/a:
kolejny dziecinny problem? :x ile masz lat dziewczynko?
Mam tyle lat co ty chłopczyku i widocznie to ty jeszcze nie dorosłeś żeby wiedzieć co to znaczy naprawde kogoś kochać...
Ja go po prostu bb kochałam i naprawde byłam wstanie zrobić dla niego dużo rzeczy ... Pierwszy raz tak bardzo kogoś kochałam.. Był to mój bład że się tak zaangażowałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum