Wiele toleruje, co nie znaczy, że akceptuje. Tolerancja i akceptacja to dwie różne kwestie. Rurki... Toleruje... Akceptuje? Niekoniecznie.
Co kto lubi ^^
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-11, 16:02
Mariqua napisał/a:
I chyba muszę się z tym zgodzić. Staram się nie mysleć stereotypami, ale jak na razie nie spotkałam faceta, który dobrze wyglądałby w rurkach.
a ja wlasnie spotkalam, mimo, że raczej nie podobalo mi sie to u facetow, to jeden wygladal niesamowicie sexi.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ale tak do tematu - nie podoba mi sięj akoś bo te ni jak takie patyczki wyglądają .
Chłopak to chłopak xD A do nich rurki nie pasują.
_________________ Nawet jeśli świat Ci nie wybaczy , ja wybaczę Tobie.
Nawet jeśli nie przebaczyś światu , ja wybaczę Tobie.
Więc powiedz mi...
Co mam zrobic, abyś ty wybaczył Mi?
Ja za to bardzo to lubie, podobaja mi sie chlopcy w rurkach. Imo nie wyglądają źle, ba, niektorzy nawet straszliwie korzystnie. : D
Chociaz zalezy tez jak reszta jego ubioru, do niektorych rzeczy to pasuje, do niektorych nie za bradzo.
ja wolę chłopców w luźniejszych spodniach. ale rurki są ok, o ile cała reszta jest bardziej męska. jeśli chłopak założy do rurek, dajmy na to, różową bluzkę polo, wygląda jak pedaaał :)
jak prezentuje się w nich na poziomie, wie do czego je ubrać i ma zgrrrrabne nogi, to owszem, bardzo proszę : >
_________________ Nigdy nie mogłam pogodzić się z kreowaniem mnie na symbol seksu. Z seksu uczyniono przedmiot. Nienawidzę myśli, że mam być przedmiotem.
Imię: Norejczelzerejczel
Wysłany: 2010-03-17, 18:36
zgadzam się z Maryśką.
półrurki. tak tak tak.!
do tego jakaś fajna luźna bluzka, plus bluza i jest BOSKO. :D
_________________ "- a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije,
nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?
- uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być.
- dokładnie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum