Jejciu. Ja uwielbiam chłopców w obcisłych spodniach. Uwielbiam, gdy nogawki megaśnie opinają kostki.
Ale nie lubię podciągniętych spodni. Jak rurki, to lekko opuszczone. Taaaak... słodko.
o Boże nie.. takie są najgorsze. Jeszcze szerokie buty. fuuu.. Meżczyźni, gdzie podziała się Wasza męskość ? ;d
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-07-08, 18:49
Jezeli beda to najzwyklejsze, taki czysty jeans to nie mam nic przeciwko (powrot do ery gwiazd? ). Innych nie toleruje, skreca mnie na widok takich "koleszkow".
Obcisła koszulka, rurki i najacze. Albo wieeeelka koszulka, rurki i najacze (to już w ogóle jakieś nieporozumienie). Na wymioty mi się zbiera jak coś takiego widzę. Facet ma swoje męskie nogi mieć w męskich spodniach. Pół biedy jak ma nogi jak patyki, ale jak widzę umięśnione nogi w rurkach? o.O IMO tylko czasem coś takiego dobrze wygląda, jak facet potrafi dopasować ciuchy i nie przesadza ogólnie ze swoją "stylówą", tak czy tak, nie bardzo mi się to podoba.
Chyba bym nie zniosła widoku mojego K w rurkach. Może to dlatego, że odkąd pamietam on lubi np. spodnie moracze, albo jakies tam bojówki. Więc chyba nie mogłabym sie przyzwyczaic z moro do obcisłych rurek. A na innych facetach widzianych na ulicy hmmmm tez jakoś tak niemęsko.
Hm... Ani obcisłe rurki, które jak dla mnie na facecie wyglądają po prostu pedalsko, ani tez skate`owskie szerokie, z rozkrokiem do kolan, z których wystaje połowa bokserek
Po prostu "normalne" :D
No, ale to moje zdanie... Żadnego faceta przecież ubierać nie będę :D Jak lubi mieć opięty instrument, to jego sprawa
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-08-20, 22:27
Męskie rurki- jestem jak najbardziej za i codziennie coraz mocniej utwierdzam się w tym przekonaniu. Niesamowicie pociągają mnie w nich szczupłe, męskie nogi. Szczególnie jeśli dane spodnie są np. beżowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum